Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğan, karşı, madonnaya, nihat

Nihat Doğan Madonna'ya Karşı!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Doğan Madonna'ya Karşı!

Nihat Doğan Madonna'ya karşı!

Yıldız Tilbe'nin "Arapça'yı çiğneyemez Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz?" açıklamasından sonra Nihat Doğan da Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı

Habertürkcom'dan Begüm Çelikkol'un haberi şöyle:

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenmiş ve "Sevmek için saygı görmek lazım Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım Böcek gibi değiller gözümde Arapça'yı çiğneyemez Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var O zaman ben de bir klip çekeyim Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim Şıllık, kancık karı" diyen Tilbe, "Bütün dinler kutsaldır Gitsin Afrika'da bir totem çiğnesin yerliler onu hemen kazana atarlar, suyuna pilav çorba yaparlar" demişti

Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra Nihat Doğan da Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı

Doğan, "Değil kur'an İncil veya Tevrat'a da bassa vallahi onların adı da Allah'tan olduğu için yine #madonnaistanbulagelmesin demekten geri kalmazdım" dedi Doğan, "Bütün inançlara saygılıyız kimsenin dinine küfür etmeyiz, kimsenin kitabına da basmayız Kur'an düşmanı Madonna'yı İstanbul'a getirten zihniyeti kınıyor ve #madonnaistanbulagelmesin diyoruz" derken, yeni bir trend topic yaratma çalışmasına devam etti Madonna İstanbul konseri resmi olarak da açıklandı Buna göre ünlü şarkıcı 7 Haziran'da İstanbul'a gelecek (Habertrük)

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com