Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozuk, eylemi, hackten, red, süt

Red Hack'ten Bozuk Süt Eylemi

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okul sütü-Akıl küpü" adıyla başlattığı süt dağıtım projesinin ilk gününde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenerek hastanelere kaldırılmasını RedHack affetmedi

Süt dağıtım ihalesini alan iki süt şirketinin sitesini hackleyen Kızıl Korsanlar, "Sütü bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir" dedi RedHack, Milli Eğitim Bakanlığı'nın süt dağıtım projesinde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenmesine sessiz kalmadı

Kızıl Korsanlar, süt ihalesini alan iki süt şirketinin internet sitesini hackledi Ve bu görüntüleri video haline getirdi
RedHack, Twitter'da yaptığı açıklamada Bir şirketin Kayseri merkezli olduğunu açıkladı

RedHack'in açıklaması şöyle:

"Duyduk ki bozuk sut ihalesini alan sizmissiniz, o bolgede dagitan da sizmissiniz Ugrayalim da bu "sutu bozuklar" kim bir gorelim dedik
Yok yanlis anlamayin, sadece siz suclu degilsiniz, sizin gibilerin "badem biyigina" ve haci yagi kokusuna bakarak ihaleleri "peskes" cektirenlerdedir asil suc

"bozuk insanlarin iktidar oldugu bir ulkede sutlerin bozuk olmasi normaldir"

Size de cemaatinize de bundan sonra rahat yok!
Cunku artik RedHack var!

Kaynak Mynetcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

"bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir" dedi RedHack, Milli Eğitim Bakanlığı'nın süt dağıtım projesinde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenmesine sessiz kalmadı

Sayın Arınç, bu olayı örtbas istemek istedi söylemlerinde, bir sağlıkçı kalkıp da olaya el atmadı başlangıçta

İnsan değeri hele de çocuk değeri bu kadar mı yok sayılıyor ülkemde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com