![]() |
Red Hack'ten Bozuk Süt Eylemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red Hack'ten Bozuk Süt EylemiMilli Eğitim Bakanlığı'nın "Okul sütü-Akıl küpü" adıyla başlattığı süt dağıtım projesinin ilk gününde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenerek hastanelere kaldırılmasını RedHack affetmedi ![]() Süt dağıtım ihalesini alan iki süt şirketinin sitesini hackleyen Kızıl Korsanlar, "Sütü bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir" dedi ![]() ![]() Kızıl Korsanlar, süt ihalesini alan iki süt şirketinin internet sitesini hackledi ![]() ![]() RedHack, Twitter'da yaptığı açıklamada Bir şirketin Kayseri merkezli olduğunu açıkladı ![]() RedHack'in açıklaması şöyle: "Duyduk ki bozuk sut ihalesini alan sizmissiniz, o bolgede dagitan da sizmissiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Yok yanlis anlamayin, sadece siz suclu degilsiniz, sizin gibilerin "badem biyigina" ve haci yagi kokusuna bakarak ihaleleri "peskes" cektirenlerdedir asil suc ![]() ![]() "bozuk insanlarin iktidar oldugu bir ulkede sutlerin bozuk olmasi normaldir" Size de cemaatinize de bundan sonra rahat yok! Cunku artik RedHack var! Kaynak Mynet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Red Hack'ten Bozuk Süt Eylemi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red Hack'ten Bozuk Süt EylemiAlıntı: "bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir" dedi ![]() ![]() Sayın Arınç, bu olayı örtbas istemek istedi söylemlerinde, bir sağlıkçı kalkıp da olaya el atmadı başlangıçta ![]() İnsan değeri hele de çocuk değeri bu kadar mı yok sayılıyor ülkemde ![]() |
![]() |
![]() |
|