Mandalinalı Levrek - By Lodos |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mandalinalı Levrek - By LodosMandalina zamanı başladı sizlerle çok basit basit olduğu kadar da kaliteli ve lezzetli bir balık yemeği tarifi paylaşmak istiyorum Malzemeler
Balığı ayıklayıp pullarını temizledikten sonra güzelce yıkayıp ortadan ikiye bölüp ve durulamaya bırakıyoruz Teflon tencereye zeytinyağını döküp levrek parçalarını zeytinyağa bulayıp tencereye yerleştiriyoruz Üzerine tuz ekip iki mandalinanın suyunu sıkıp üzerine ilave ediyoruz İki adet sıkılmış kabuğu da içine atıyoruz Çok kısık ateşte 25 dakika kapağı kapalı olarak pişiriyoruz Ateşin altını söndürdükten sonra 10 dakika daha kapağını açmadan demlendirip masaya servise sokuyoruz Not:Hiç su ilave etmiyoruz Afiyet Olsun |
|