![]() |
Palamut Turşusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palamut Turşusu***Palamut Turşusu Malzeme: 4 adet Palamut balığı 1 demet dereotu 3 adet defne yaprağı 4 diş karanfil Yarım tatlı kaşığı tane kara biber 20 tane ardış Yarım su bardağı sirke Yarım su bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı: Palamut balığını ayıklayıp temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Salamura hazırlamak için, ilk önce havanda defne yapraklarını, baharatçıdan aldığınız ardıç tanelerini, 4 diş karanfili dövün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Palamutları kâğıt havlu ile kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürryet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|