![]() |
Sade Bir Tarif... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sade Bir Tarif...Herkese selam, ya hem heycanlıyım burada olmaktan, hem de üzgün niye bu kadar geç fark ettim diye ![]() ![]() Yağlı bir balık (Levrek, Somon, Çupra, mümkünse çiftlik değil) fileto yapılır, bir teflon tepsiye veya borcama bir yemek kaşığı zeytinyağı konur, istenirde iki defne yaprağı eklenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sade Bir Tarif... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sade Bir Tarif...malibu Herkese selam, ya hem heycanlıyım burada olmaktan, hem de üzgün niye bu kadar geç fark ettim diye ![]() ![]() Yağlı bir balık (Levrek, Somon, Çupra, mümkünse çiftlik değil) fileto yapılır, bir teflon tepsiye veya borcama bir yemek kaşığı zeytinyağı konur, istenirde iki defne yaprağı eklenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eline sağlık hocam ama ben bunu ancak halden aldığım balık ile yaparım ![]() |
![]() |
![]() |
|