Balığın Pişirilmesi |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Balığın PişirilmesiBalıklar Pişirebileceğiniz yemekler Alabalık tava, ızgara, buğulama, çorba, pilaki Barbunya tava, ızgara Çinekop tava, ızgara, buğulama, pilaki Çipura tava, buğulama, pilaki Dil Balığı tava, ızgara Dülger Balığı tava, buğulama Gelincik Balığı buğulama Gümüş Balığı buğulama, pilaki Hamsi tava, ızgara, buğulama, tuzlama, içlitava İskorpit tava, ızgara, pilaki, şiş, çorba İstavrit tava, ızgara, pilaki İzmarit tava, ızgara, buğulama Kalkan tava, ızgara, buğulama, kağıt kebabı, söğüş Karagöz ızgara, buğulama, pilaki Kayabalığı ızgara, buğulama, pilaki Kefal tava, ızgara, buğulama, pilaki, şiş, pilav Kılıç tava, ızgara, buğulama, şiş, kağıt kebabı Kırlangıç tava, ızgara Kofana tava, pilaki Kolyoz tava, ızgara, pilaki, köfte Levrek tava, ızgara, buğulama, pilaki Lüfer tava, ızgara, buğulama, pilaki, tuzlama, köfte Mercan tava, ızgara, buğulama, pilaki, kağıt kebabı Mezgit tava, buğulama Orkinos tuzlama Palamut tava, buğulama, pilaki, köfte, lakerda Sardalya ızgara, buğulama, pilaki, kağıt kebabı Sazan tava, çorba, haşlama, pilaki Sudak tava, ızgara, çorba, buğulama, haşlama Tekir tava, ızgara, buğulama, pilaki Torik tava, ızgara, buğulama, pilaki, lakerda Turna tava, köfte Uskumru tava, ızgara, pilaki, dolma, tuzlama Yayın tava, ızgara, şiş, buğulama, çorba, haşlama Zargana tava, buğulama HADİ RASTGELE |
|