![]() |
Dil Balığı Hakkında Bilgi Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi LütfenArkadaşlar bilenlerden bir ricam olucak,,, DİL, Balığı için kimileri ,Çocuklara yedirmeyin ,kimileride yedirebilirsiniz diyorlar ![]() ![]() Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim ![]() ![]() Neden yedirmemeli,bana yapılan açıklama şu:Çünki DİL balığı dipte yaşıyor ve diptede ağır metallar bulunuyor ,dolayısı ile DİL balığı çocuklar için sakıncalı dendi ![]() ![]() Acaba bu konuda ne yapmamız gerekiyor,yedirelimmi yedirmiyelimmi? Şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi Lütfenderya__kuzusu Arkadaşlar bilenlerden bir ricam olucak,,, DİL, Balığı için kimileri ,Çocuklara yedirmeyin ,kimileride yedirebilirsiniz diyorlar ![]() ![]() Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim ![]() ![]() Neden yedirmemeli,bana yapılan açıklama şu:Çünki DİL balığı dipte yaşıyor ve diptede ağır metallar bulunuyor ,dolayısı ile DİL balığı çocuklar için sakıncalı dendi ![]() ![]() Acaba bu konuda ne yapmamız gerekiyor,yedirelimmi yedirmiyelimmi? Şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() Kültür baligi yedirebiliyorsak, dil baligida yedirebilirsin Sana bu aciklamayi kim yapti ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi LütfenTuna Hunter Kültür baligi yedirebiliyorsak, dil baligida yedirebilirsin Sana bu aciklamayi kim yapti ?? Deniz kardeşim selam umarım iyisindir ![]() Sanırım ben biraz eksik yazdım ![]() ![]() ![]() Şimdi hangi Doktorun dediğine itibar edelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi Lütfenderya__kuzusu Deniz kardeşim selam umarım iyisindir ![]() Sanırım ben biraz eksik yazdım ![]() ![]() ![]() Şimdi hangi Doktorun dediğine itibar edelim ![]() ![]() Simdi ben dokturculuk oynamiyacagim Oturdugum ülkede, denizlerin pek temiz oldugunu söylemiyecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YANLIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi Lütfenderya__kuzusu Arkadaşlar bilenlerden bir ricam olucak,,, DİL, Balığı için kimileri ,Çocuklara yedirmeyin ,kimileride yedirebilirsiniz diyorlar ![]() ![]() Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim ![]() ![]() Neden yedirmemeli,bana yapılan açıklama şu:Çünki DİL balığı dipte yaşıyor ve diptede ağır metallar bulunuyor ,dolayısı ile DİL balığı çocuklar için sakıncalı dendi ![]() ![]() Acaba bu konuda ne yapmamız gerekiyor,yedirelimmi yedirmiyelimmi? Şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() sanırım bu formda gerekli bililer var gibi ben öle bi göz gezdirdim ama sizde bakın bi isterseniz en faydalıların dip balıkları olduğunu söleyenler var çocuklar için http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil Balığı Hakkında Bilgi LütfenArkadaşlar çocuk gelişimi için balığın besin değeri oldukça değerli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|