Böyle Sevilirken!.... |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Böyle Sevilirken!....Bu sabah kalktiginda ![]() ![]() sana dikkatle baktim![]() ![]() bana konusmani umdum![]() ![]() ![]() Sadece birkac soz ![]() ![]() Belki dun olan guzel birsey icin bir tesekkur![]() ![]() Ama farkettim ki o gun ne giyeceginle ve işe gec kalmamakla daha cok mesguldun ![]() ![]() Umutluydum ![]() ![]() ![]() biliyordum![]() ![]() Hala biraz zaman vardi ![]() ![]() Sadece bir an ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bir “merhaba” icin ![]() ![]() Ama sen cok fazla mesguldun ![]() ![]() Bu yuzden ![]() senin icin tum gunu aydinlattim![]() Bircok renkle donattim ve beni duyabilmen icin kuslarin guzel sarkilarini gonderdim ![]() ![]() Fakat sen bunlari farketmedin ![]() ![]() Seni ise giderken izledim ve tum gun bekledim ![]() ![]() Tum isinin icinde bana biraz zaman ayirmak icin cok mesgul olduguna inandim ![]() ![]() Eve donerken cok yorgun oldugunu farkettim ve stresini goturmesi icin sana yagmurlar gonderdim ![]() ![]() Sana bir iyilik yapmak istedim ![]() ![]() boylece beni dusunecektin![]() ![]() Ama sen sinirlendin ve bana kufurler ettin ![]() ![]() Bana konusmani bekliyordum ![]() ![]() ve biliyordum![]() ![]() hala zaman vardi![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra televizyonu actin ![]() ![]() Sabirla yemegini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim ![]() ![]() Fakat sen bana yine konusmadin ![]() ![]() Yorgun oldugunu anladim ![]() ![]() ve gokyuzunu kararttim![]() ![]() Fakat seni karanliga bogmadim ![]() ![]() Sadece sana bircok kucuk isik gonderdim![]() ![]() Gercekten cok guzeldi ![]() ![]() Ama sen onu gormeye pek merakli degildin![]() ![]() ![]() Uyku zamanı gelince gercekten bitkin oldugunu dusundum ![]() ![]() Ailene iyigeceler dedikten sonra ![]() ![]() ![]() Yatagina yattin ve hemen uyuyakaldin ![]() ![]() ![]() Uykuna gece perilerim muzikleriyle eslik etti ![]() ![]() ![]() Sorun degil ![]() ![]() cunku her zaman senin icin yaninda oldugumu farketmeyebilirsin![]() ![]() Tahmin edebileceginden daha fazla sabirliyim ![]() ![]() Sana ogretmek istedigim sey digerlerine karsi sabirli olmandir ![]() ![]() SENI O KADAR COK SEVIYORUM KI hergun bana dua etmeni bekliyorum ![]() ![]() Gordugun tum guzelliklerin hepsi sadece senin icin ![]() ![]() Iste yine bir gune basliyorsun ![]() ![]() Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gonderiyorum ![]() ![]() Guzel bir gun gecirmen dilegiyle ![]() ![]() Allah ![]() ![]() ![]() |
|
|
|