![]() |
Ya Allah'İn Sonsuz Rahmeti Olmasaydi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Allah'İn Sonsuz Rahmeti OlmasaydiEski zamanlarda köyün birinde kocası sarhoş olan bir kadın varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın çobana rica etmiş ---kimse kocamı gömmek istemedi bende kadın başıma yapamadım bana yardımcı olda kocamı gömüver ALLAH rızası için der ![]() Çoban kadının ricasını kırmaz ve sarhoş adamın cenazesini gömer ![]() Aradan aylar geçer ve bir gün köyden alim biri sarhoş adamı rüyasında cennette görür ![]() ![]() ![]() ---çoban efendi biz rüyamızda geçenlerde gömdüğün o sarhoş adamı cennette olarak görürüz ![]() ![]() ---Ben cahil bir çobanım pek dua bilmem ![]() ALLAH ‘IM SEN BANA BİR SÜRÜ MİSAFİR GÖNDERDİN BENDE ALLAH MİSAFİRİ DEYİP ONLARA HİZMETTE KUSUR ETMEDİM ONLARA İYİ MUAMELE ETTİM ![]() ![]() ![]() ![]() İstediğimiz kadar ibadet edelim iyi şeyler yapalım ALLAH dilemezse hiçbir şey olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH ‘ım Rametini, Merhametini bizden esirgemesin İnşallah ![]() -------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|