![]() |
Miraçta Mevla (C.C) Bizi Şikayet Etti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Miraçta Mevla (C.C) Bizi Şikayet EttiMEVLA C ![]() ![]() " Peygamber Efendimiz (SAV) buyurdu: "Rabbim (C ![]() ![]() ümmetimden şikayetlerde bulundu!" " (ALLAH'u Teâlâ (C ![]() ![]() Ben (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben (C ![]() ![]() ![]() Benim (C ![]() ![]() ![]() Kullarımla iyi geçiniyorlar, Benimle C ![]() ![]() ![]() İzzet şeref Benimdir (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben (C ![]() ![]() ![]() Habibim, ümmetine söyle eğer ki bir kimse onlara iyilik ediyor diye onu seviyorlarsa, en çok Beni (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gök ve yer ehlinden bir kimseden korkuyorlarsa, esas Benden (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bir kimseden ümid ediyorlarsa, ancak Benden (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mallarıyla, canlarıyla eğer bir kimseyi tercih ediyorlarsa, mallarını canlarını sadece Bana (C ![]() ![]() ![]() ![]() Yâ Muhammed (SAV), Ümmetinin mallarını çok yapmadım, ümmetini Kârun gibi eski ümmetler gibi zengin yapmadım ki, Kıyamet günü hesapları uzamasın ![]() Ümmetinin ömürlerini uzun yapmadım ki, kalpleri katılaşmasın ![]() Onları ansızın öldürmedim ki, dünyadan tevbesiz çıkışları olmasın ![]() Dünyada onları en son ümmet yaptım ki, kabir de kalmaları uzamasın, mahşere yakın olsunlar ![]() Onları en sona bıraktım ki, bütün ümmetlerin haberini okusunlar, ama onları hiçbir ümmet okumasın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|