![]() |
Ya Rabb Sen ‘Hakk’Sin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabb Sen ‘Hakk’Sin..YA RABB SEN ‘HAKK’SIN ![]() ![]() Hiç değeri yokmuş meğer; sensizliğin yarısında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çakıl taşları kadar kuru ve sevimsizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim kapatamadı yağmurun güzelliğini; ben ellerimi kapatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadakatin yakıştığı insanda görse de ikrah; yardımcısıdır Allah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedeli bilinmeyen hırsızlıkla çalıyor zaman; el değmememiş gecenin en tenha kısmından, Sana olan tefekkürümü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rehaklarımı sana sundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabb Aşk’ına emanet ederken kendimi; Sen billurlaşan Hakikatsin ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabb Sen HAKK ‘sın ![]() ![]() alıntı (yazan kişinin emeğine sağlık ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Ya Rabb Sen ‘Hakk’Sin.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabb Sen ‘Hakk’Sin..‘Andolsun ki size öyle bir peygamber geldi ki, siz sıkıntıya düştüğünüzde o daha çok sıkılır ‘ ayetinde Sana Hamdler azdır ![]() ![]() ![]() ![]() Rehaklarımı sana sundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamun aleykum ve rahmetullah, Rabbimiz razı olsun, gerçekten çok güzel bir yazı ![]() Hamd olsun yaratan yaşatan yöneten Allah c ![]() ![]() salatü selamlar Resulullah'a ![]() ![]() ![]() selam,dua ve muhabbetle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|