|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilmiyorlar allahım bilseler yapmazlardı |
![]() |
&Quot;Bilmiyorlar Allah'ım, Bilseler Yapmazlardı&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Bilmiyorlar Allah'ım, Bilseler Yapmazlardı&Quot;vakti ânı meçhul bir sınav var bezm-i elestten sözüm, şehadetim var korkum kadar ümidim, ümidim kadar korkum var her uzvunun görevleri yazılmış ruhuma giydirilmiş emaneti var var gücüyle ayağıma sarılmış kor ateşe sürükleyen iblis var zehiri bal kabında gizleyen yavaş yavaş hasta eden nefis var en muzır oyunlarla daldıran gerçekleri unutturan heves var şeffaf bir yorgan imiş bahanelerim altında gizlenmeyen ayıplarım var tasam çok, yanlış eksik ödevlerim var merhametinden zerre vermiş varlıklarına rahmetine sonsuz itimadım var ![]() ![]() ![]() sınav soruları tâ ezelden verilmiş her tarafa yazılmış cevapları var oku! okuduğunu bir bir yaşa diyen kitap var beni benden çok düşünen kurtarıcım Habib var tutanı asla düşürmeyen sapasağlam bir ip var kayıp değil geçti sandığım bir ân her işimin yazıldığı defter var bir başıma gireceğim kabirde yanımda bir tek bu deftere izin var ![]() ![]() ![]() sınav ânı geldi mi ![]() ![]() ![]() yalnız ve yalnız hakikat var yalan yok hile yok bahane yok ezber yok kopya yok "biz bunu daha öğrenmedik" yok "bir şans daha" yok "hazır mısın?" diye bir sual yok dönüş yok kaçış yok ![]() ![]() ![]() korku var telaş var pişmanlık var "keşke" var utanç var ![]() ![]() ![]() diler ise; huzur var güven var ferah var rahmet var af var lütuf var gurbetten sılaya dönüş var emaneti hakkı ile veriş var en sevdiğine varış var ![]() ![]() ![]() gam yok keder yok ALLAH var ALLAH yâr ![]() ![]() ![]() "Bilmiyorlar ALLAH'ım, bilseler yapmazlardı" ''alıntı'' |
![]() |
![]() |
![]() |
&Quot;Bilmiyorlar Allah'ım, Bilseler Yapmazlardı&Quot; |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Bilmiyorlar Allah'ım, Bilseler Yapmazlardı&Quot;Selamün Aleyküm kardeşim ![]() Hayatın bizler için anlamını ve hayatta bulunuş sebebimizi çok güzel açıklayan bir paylaşımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|