![]() |
Allahi Seviyorum &Quot;Demek Kolaydır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahi Seviyorum &Quot;Demek Kolaydır..![]() esselamun aleyküm sevgili dostlar ![]() ![]() bir çok konularla beraber oluyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() sessiz kalmanıza rağmen ben yazilarımı okudunuzu hişsediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bugün ALLAH AŞKI'ndan bahşetmek istiyorum ![]() ![]() AŞK ALLAH'a sevmektir ![]() ![]() ALLAH'a sevenlerin sevmektir ![]() ![]() ALLAH'ın sevdiklerini sevmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ALLAH'I PEYGAMBERİ seviyorum "diyen,ama günahtan uzaklaşmayan çok gördüm ![]() ![]() "ALLAHI SEVİYORUM "demek kolaydır ![]() ![]() ama kişi eğer günahlarını terkedemiyorsa,geçmiş günahlardan pişman olup tevbe etmiyorsa,"ALLAHA kurban olayım "demesi boşuna ,çünkü onu sevgi yalanci sevgidir ![]() ![]() ALLAHA sevmek ne olduğunu bilmeden konuşuyor demek ![]() ![]() insan YARATANINA seversa,O'na karşi yapacak en ufak hata,kusur ,ona dağ kadar ağır gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "acabe RABBİM beni affedermi ?"diye endise ediyor ![]() ![]() önüne çıkan haramlardan hızla uzaklaşirken,"YA RABBİM !SENİN için,SENİ SEVDİM için "der ve sevinç gözyaşi döker ![]() ![]() MEVLAM 'dan başka gerçek dostum olmadığı anladığım günden beri, O 'nsuz yaşadığım günler ve seneler için ağladım ![]() ![]() O'ndan ayrı aldığım her nefes için ağladım ![]() ![]() "KUL OLMAK "ne demek bilmeden yaşadığım zaman için ağladım ![]() ![]() gaflette yaşarken işlediğim sayısız günahlar için gözyaşi döktüm ![]() ![]() "RABBİM ,SANA istediğin gibi kul olamadım beni bağışla "dedim ![]() ![]() ibadet yapmadan geçirdiğim yılları ok gibi saplandı yüreğime ![]() ![]() çünkü ALLAHA seven kişi ibadetlerini aksatmaz,özelliklede namazlarını hiç bırakmaz ![]() ![]() namazda insan sevdiğini buluştuğunu hişseder,O'nunla konusur,O'na dua eder,isteklerini arzeder ![]() ![]() ruh,doğrudan doğruya ALLAH ile vuslat yaşadığını hişseder ![]() ![]() ALLAH sevgisi ruhunda hişseden kişi,artık O'ndan (c ![]() ![]() ![]() ![]() EY BUÜYÜK ALLAH'IM !EY YARATANIM,EY TEK YARDIMCIM ,DOSTUM ! ben SENİ böyle seven,AŞKINLA yanan kullarından olmak istiyorum ! SANA itaat etmek istiyorum ![]() ![]() her ibadet SENİNLE VUSLAT OLMALI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|