![]() |
Üzülme... Yikilma... Ağlama... Sakin! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzülme... Yikilma... Ağlama... Sakin!ONDAN iSTE ![]() ![]() Umudunun tükendiginde, çaresizlik içinde kıvrandığında, Herkez seni terk ettiginde, Hayatın çıkmaza girdiginde, Sana yardIm edecek birini, Seni dinleyecek bir dost aradıgında, Etrafına baktıgında ![]() ![]() Kimselerin olmadıgını farkedeceksin belki ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Yıkılma, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yardım edecek bir dostun var ![]() Seni senden daha iyi bilen, Senin çektiklerini gören, Sana senden daha yakın olan, iste bu, seni yaratan Rabbin ![]() ![]() O`nu sev O`na sarıl Bil, öğren, yaşa onun sevgisini ![]() ![]() Sen Rabbine bir adım yaklaştığında, Rabbin sana on adım yaklaşır ![]() ![]() O seni asla yarı yolda bırakmaz, O senin daima kalbinde olarak ![]() ![]() ![]() Senin ona ibadet etmeni, sonra dua etmeni, istemeni bekler ![]() ![]() Cünki O, Kendisine yapılan ibadeti, Kendisine yönelen dua`yI Hic bir eli ve gözyaşını geri çevirmez ![]() ![]() Beklerki kulum bana dua etsin, ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi o zaman, aç ellerini ve Rabbin ALLAH`a dua etki, O da sana yardım et |
![]() |
![]() |
|