![]() |
Acıdan Sonra Ellerinizde Kalan Ne Var? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıdan Sonra Ellerinizde Kalan Ne Var?Selamun aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yaşadığım sıkıntı ve çekiğim acılar sonrası ; SABRETMEYİ ÖĞRENDİM, HERŞEYE RAĞMEN ALLAH'A ŞÜKREDİLMESİ GEREKTİĞİNİ,ÇÜNKÜ BENİ YAŞATARAK ASLINDA İSTEKLERİMİN BİR GÜN OLABİLECEĞİNİ,YANİ HALA BİR ÜMİT OLDUĞUNU ÖĞRENDİM,RABBİMDEN HİÇ ÜMİT KESMEMEYİ ÖĞRENDİM,İNSANLARDAN ÜMİT KESSEM DE CAN ÇIKMADAN ÜMİT KESİLMEZ MİSALİ HİÇ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜLMEMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM ![]() ![]() ![]() Allah'ın gücü herşeye yeterken,nasıl ümitsizliğe düşebilir ki insan ![]() Allah Kuran'da Yunus Suresi 107 ![]() Ve in yemseskallâhu bidurrin fe lâ kâşife lehu illâ hû(hûve), ve in yuridke bi hayrin fe lâ râdde li fadlih(fadlihi), yusîbu bihî men yeşâu min ibâdih(ibâdihi), ve huvel gafûrur râhîm(râhîmu) ![]() Ve eğer Allah, sana bir zarar (bir darlık) dokundurursa, artık onu, O'ndan (Allah'tan) başka giderecek kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜNÜN ![]() ![]() ![]() Varlığa sahip olan ,yani mutlu olan duaya çok gereksinim duyar mı,insanoğlu çoğunluk olarak rahatı yerindeyken duadan uzak kalır ![]() ![]() ![]() ÖĞRENDİM BEN,ELHAMDULLİLLAH ŞİMDİ RABBİME KARŞI İÇİMDE DAHA BÜYÜK BİR SEVGİ VAR,ALLAHIM SANA HAMDOLSUN ![]() ![]() ![]() BU DUAYI İÇTENLİKLE TÜM MÜMİN KARDEŞLERİM İÇİN YAPIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|