![]() |
Secde Duası Duydunuz Mu..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Secde Duası Duydunuz Mu..?Yüzünü toprağa sür şimdi ![]() ![]() ![]() Evine dön ![]() ![]() Subhane rabbiye'l -a'la ![]() “Sen varsın ![]() ![]() Eksiklikten uzaksın, noksanlıktan muallâsın, kusurdan mukaddessin ![]() Kusur bende ![]() Benden yana eksiklik ![]() Bende saklı acizlik ![]() Bende bekler fakirlik ![]() Yalnız sana muhtaç olma zenginliğimdir secdem ![]() Yalnız Sana kul olma şerefimdir secdem ![]() Sultanlığımdır secdelerim ![]() Varlığımı huzurunda sıfırladığım andır ![]() Senin şah damarı yakınlığından kalbimin yakınlıklar emdiği andır, ruhumun muştular bulduğu demdir ![]() Miracımın kab-ı kavseyni secde ![]() Beni aradan çıkardığım yerdir secde ![]() Dediğini yapıyorum, secde edip yaklaşıyorum ![]() Sana yaklaşıyorum ![]() Tüm uzaklıkları uzaklara bırakıyorum ![]() Tüm aldanışları tuzaklarda bırakıyorum ![]() Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim ![]() Alnıma rahmetinin nefesini bırak ey Rabbim ![]() Kalbime En Sevgili’nin aşkını bırak ey Rabbim ![]() Secdemden dirilt beni ![]() Secdemde öldür beni ![]() Secdemde durut beni ![]() Secdemde doğrult beni ![]() secde yerim nefsimi yendiğim tek yer değilmidir? ? ? -------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|