Tut Beni Allah'im Tutki Edemem Sensiz... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tut Beni Allah'im Tutki Edemem Sensiz...Kayıyorum, tökezliyorum, düşüyorum ![]() ![]() Yolumu kaybediyorum dünyaçıkmazdında ![]() Yerim burası değil biliyorum, yine de kanıyorum![]() ![]() ![]() Yanıyorum Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, ben'im Rabbim ![]() Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok, kimeuzatsam açıkta kalıyor bir parçam, kime dönsem yüzümü yönler kayboluyor İki adım sonrası yar, üç adım sonrası mechul![]() Sanagetirecek sokaklar çıkmaza dönüyor ![]() ben girince; ben girince Sen gidiyor musun? Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı ![]() ![]() Çok olmadı eşiğine kapanıpgözyaşı dökmeyi isteyeli ![]() Olmuyor Allah'ım![]() Bir şeyLer hep eksikkalıyor Sana gelirken, Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerek,gelirken ![]() Bir şeyler eksik![]() Güzergâhım engebeli![]() Issız ![]() Düşsem tutan olmayacak ![]() Yorgun başımı dayasam bir dağa, üzerimden yolgeçecek Kimse görmeyecek beni Rabbim Kimse kimsenin derdi değil,benim Rabbim Sensin ![]() Atarsan beni tutacak yok, bırakırsan düşerim![]() ![]() ![]() Ben ![]() Cümlelere küçük harfle başlayıp, büyük harfle bitirmeyi marifet sanan zavallı ![]() Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken ![]() ![]() Ve sadece lüzumsuz ne varsa, ne varsa zayi ettiren, yiyip bitiren ne varsa onu seçen ![]() Düşüp düşüp düşerken![]() ![]() Hep düşerken uslanmadan yine dedüşmeyi tercih eden ![]() Nefisperest ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Uyandır beni rehavetimden ![]() Günhkârım, utanç içinde kızarıyoryanaklarım huzurunda ![]() Senden istemek ağır geliyor, ama başka kapımyok ![]() ![]() Gidecek kimse yok, kalakalıyorum karanlıklarda![]() ![]() ![]() 'Allah'ım ![]() ![]() 'Yaratan, rızık veren, yol gösteren ![]() ![]() Rahmetini kimseden esirgemeyenRabbim ![]() Düşe kalka kanamışken, yitmişken![]() bitmişken![]() Senin sözlerinyetişiyor imdadıma: ' Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' Ama öyle ağır ki omuzlarım, öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi semâya döndüremiyorum ![]() ![]() Ellerim kızarıyor![]() Kalbim kanıyor![]() Aciz,gafil, günahkar gözlerim utanıyor ![]() 'Ya beni istemezse![]() ?' diyeçırpınırken sözlrim ![]() Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma![]() Kimim var kizaten, Senden başka ![]() ![]() 'Bana dua edin, icâbet edeyim' Sana, sana güvenerek geliyorum Allah'ım ![]() ![]() 'Beni bırakma, uçurumlara![]() ''tut ki ![]() ![]() Edemem Sensiz'yer Senin, gök Senin ![]() ben Senin![]() yollar Senin![]() bana en yakınbildiklerim Senin ![]() Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutarelimden? Kim sarar yaralarımı? Rabbim gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim ![]() Ağlayamadığım için utanıyorum, günâhlarımı dökemediğim için ![]() Ağırlığımı taşıyamıyorgüçsüz bedenim, belim bükük bu yüzden ![]() Sırtımda hata kamburum![]() ![]() Alnımda gaflet çizgileri ![]() Yüzüme bakılası değil![]() ![]() ![]() Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim? ![]() ![]() ![]() 'Tut beni Allah'ım, tut ki, edemem Sensiz ![]() ![]() '(alıntıdır) |
|
|
|