![]() |
^^Çocuk Gözüyle^^Çook Güzel... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ^^Çocuk Gözüyle^^Çook Güzel...esselamu aleyküm çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() Öğretmen minik öğrencilerinden, Allah'a mektup yazmalarını istedi ![]() Sevgili Allah'ım, Turuncunun morla gideceğini hiç sanmazdım ![]() ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, İnsanları öldürüp yenilerini yaratıyorsun ![]() *** Sevgili Allah'ım, Ayrı odaları olsaydı, sanıyorum Kabil Habil'i öldürmezdi ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Pazar günü beni seyredersen, sana yeni ayakkabılarımı göstereceğim ![]() Sevgili Allah'ım, Dünyadaki herkesi sevmek zor olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Dün öğretmenimiz bize senin neler yaptığını anlattı ![]() *** Sevgili Allah'ım, Gerçekten görünmüyor musun, yoksa bize numara mı yapıyorsun? *** Sevgili Allah'ım, Babam evde kaba konuşursa, gerçekten cennete gidemez mi? *** Sevgili Allah'ım, Zürafayı gerçekten öyle mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu? *** Sevgili Allah'ım, Ülkelerin çevresindeki sınırları kim çiziyor? *** Sevgili Allah'ım, Sen 'başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara öyle davran' dedin mi? Dediysen kardeşime artık iyi davranacağım ![]() *** Sevgili Allah'ım, Bebek kardeş için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey istememiştim ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Büyüyünce aynı babam gibi olmak istiyorum ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Sana hizmet edenlerin içinde en çok Nuh ve Davud'u sevdim ![]() *** Sevgili Allah'ım, Bir öğretmenimiz elektriği Edison'un yaptığını söylemişti ![]() ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Benim için endişelenme ![]() ![]() *** Sevgili Allah'ım, Bazen seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|