Allah(C.C) İle Dostluk Nasıl Kurulur...!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah(C.C) İle Dostluk Nasıl Kurulur...!!!ALLAH(c c) ile dostluk verilen nimetleri görmek ve ALLAH(c c)'ınyaratmış oldukları varlıklar üzerine tefekkür ile kurulur ![]() Sadece O'na kul olabilmek ile,sadece O'na dua ederek,her ne istenecekse O'ndan istenerek dostluk kurulur Çünkü kimALLAH-U TEALA'ya bir adım yaklaşırsa,ALLAH-U TEALA ona on adım yaklaşır Kim ALLAH(c c)'a yürüyerek gelirse,O onakoşarak gelir Çünkü ALLAH(c c) kuluna dost olmak istiyor![]() Yeterki bizler ALLAH(c c)'ı tanıyıp O'nu sevelim arkadaşlar![]() ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Allah(C.C) İle Dostluk Nasıl Kurulur...!!! |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah(C.C) İle Dostluk Nasıl Kurulur...!!![quote=umit_c;915722]ALLAH(c c) ile dostluk verilen nimetleri görmek ve ALLAH(c c)'ınyaratmış oldukları varlıklar üzerine tefekkür ile kurulur ![]() Sadece O'na kul olabilmek ile,sadece O'na dua ederek,her ne istenecekse O'ndan istenerek dostluk kurulur Çünkü kimALLAH-U TEALA'ya bir adım yaklaşırsa,ALLAH-U TEALA ona on adım yaklaşır Kim ALLAH(c c)'a yürüyerek gelirse,O onakoşarak gelir Çünkü ALLAH(c c) kuluna dost olmak istiyor![]() Yeterki bizler ALLAH(c c)'ı tanıyıp O'nu sevelim arkadaşlar![]() ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() ![]() allah c c razı olsun allahım bne seni bıraksamda sen beni bırakma selam ve dua ile![]() ![]()
|
|
|
|