![]() |
Allah'a Söz Verdik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'a Söz VerdikEşhedu: şahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, en la ilahe: Allah C ![]() veAllah C ![]() ![]() Vahye dayanmayan bütün beşeri sistemleri reddedip (demokrasi,laiklik,kominizm,sosyalizm) anayasa olarak yalniz şeriat'i kabul edeceğim ![]() Allah C ![]() parlementolara rey'imle asla destek vermeyip hayat kanunlarimi yalniz kur'andan ve sünnetten alacağim ![]() Heykele ve puta tapmayacak, putlaştirilan varliklara itibar etmeyecek, ilahlaştirilmaya çalişilan hiç bir ilahi "ilah" olarak kabul etmeyeceğim ![]() Allah C ![]() düşmanlarini düşman bilecek Allah C ![]() ![]() Islam'i saptiran hakki açikça söylemeyen şeriati inkar eden batili hak olarak gösteren laik düzenin maaşli memurlarina itibar etmeyeceğim ![]() Ill: Allah C ![]() ![]() Senin kanunlarina göre hayatimi düzenleyeceğim ![]() Senin kanunlarina göre yönetecek ve yönetileceğim ![]() Senden başkasina kulluk yapmayacağim ![]() Yaratici olarak seni tanidiğim gibi,yönetici olarakta seni taniyacağim ![]() Yaşamiş olduğum sürece senin şeriatinin yeryüzünde hakim kilinmasi için gayret edecek, nefsimi,malimi ve canimi senin yoluna feda edeceğim ![]() Sadece senin şeriatina tabi olacağim ![]() Yaptiğim her işte senin rizani arayacak ve senin razi olduğun kullardan olacağim ![]() Ve eşhedu: Ve yine şahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, enne muhammeden abduhu ve rasulüh: Tüm insanliğa örnek,önder ve rahmet olarak gönderdiğin nebin muhammed (sav) senin kulun ve elçindir ![]() Hayatim boyunca kendime sadece onu önder ve örnek bilecek, ondan başkasini önüme katmayacağim ![]() Muhammet (sav)'in kur'an'i hayatina aktardiği şekilde bende hayatima aktaracak; o'nun küfre karşi verdiği mücadeleyide kendime prensip edinip tüm davranişlarimi o'nun bize tebliğ ettiği Allah C ![]() ![]() bu kelimelerin anlamlarını idrak ederek birdaha diyelim; EŞHEDÜ ELLA İLAHE İLL Allah C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|