![]() |
Allah Her İnsana Yakındır.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Her İnsana Yakındır....Allah her insana yakindir ![]() ![]() ![]() ![]() Selamun aleykum ![]() Allah (cc)'a iman eden bir insan için, isteklerine ulaşmak, zorluklardan sakınmak çok kolaydır ![]() ![]() ![]() ![]() Allah (cc), bir ayetinde şöyle buyurmuştur: "Andolsun, insanı Biz yarattık ve nefsinin ona ne vesveseler vermekte olduğunu biliriz ![]() ![]() İnsan, dilediği zaman Allah (cc)'a yönelme ve dilediği zaman Allah (cc)'tan yardım dileme nimetine sahiptir ![]() ![]() ![]() Ya da sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, Kendisi'ne dua ettiği zaman icabet eden, kötülüğü açıp gideren ve sizi yeryüzünün halifeleri kılan mı? Allah ile beraber başka bir ilah mı? Ne az öğüt-alıp düşünüyorsunuz ![]() Bu nimet, Allah (cc)'tan sakınan, Allah (cc)'ın Büyüklüğünü ve Yüceliğini takdir edebilen insanlara lütfedilmiş bir nimettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım ![]() ![]() ![]() ![]() , (Bakara Suresi, 186) __________________ “Allah (c ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Allah Her İnsana Yakındır.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Her İnsana Yakındır....ALLAHU TEALA insana şah damarından daha yakındır derler Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım ![]() ![]() ![]() ![]() , (Bakara Suresi, 186) nezaman dua ediyoruz ben söliyeyim azımız herzaman çoğumuz ise ALLAHU TEALA yer yüzünü ufacık sallasın ozaman hemde camiler dolup taşıyo orda dualar ediyolar ama 1-2 hafta sonra bir bakıyoruz camiler gene bomboş ALLAHU TEALA tüm müslümanlara hidayet nasip etsin ALLAH razı konu için |
![]() |
![]() |
|