![]() |
'Sen' Le Kil Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Sen' Le Kil Beni'Sen'le Kıl Beni… ![]() Şimdi hüznün kırıntılarıyla çalıyorum kapını ![]() Biliyorum hep açık gelmek isteyene kapın ![]() Ve içimde Sen, Yüce Varlığın ![]() Benlesin Sen ![]() ![]() Şimdi kapı dışarıda mı olur ![]() ![]() Ve beni bekleyen Sen mi olursun ALLAH'ım, ben sana muhtaçken ![]() N'olur varlığını hep hissedeyim; kalbimle, ruhumla, Ben Seni ezelden bile öte yerde hissedeyim her şeyde ![]() Hiçbir mefhumun, hiçbir sözün, hiçbir ifadenin geçmediği halis yüreğimle arınmış olarak saf bir halde hissedeyim Seni ![]() Ve aşikâr bir yerde seveyim; Senin yanından seveyim Seni ![]() Senin yanında olayım, 'Sen'in yanından yaşayayım 'ben'i ![]() Varlığının müptelasıdır benliğim ![]() ![]() Yo hayır, 'Varlığın' demeye bile razı değil lisanım ![]() Sen sadece 'Sen'sin ![]() ![]() İdrakimin söz konusu bile olmadığı bir özle seviyorum Seni ![]() Ve idrakime ihtiyaç bile duymayan bir ihlasla biliyorum Seni ![]() Al beni Sen'in katına ![]() ![]() Acziyetimin tatlı duygusuyla bağlıyım Senin Nûruna ![]() Ve olsam da kendimin hükümdarı, yanar içim, yok olmaya hevesli bir çile gibi ![]() Ben söz olayım, Sen anlam yap beni ![]() Ben kul olayım, Sen bahtiyar yap beni ![]() ![]() 'Ben' olmaktan vazgeçmiş biri olarak bul geride kalan sessizliği, o sessizlikte 'Sen' yap en baştan beni ![]() ![]() ALLAH'ım, Sen'le kıl beni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|