![]() |
Tut Beni Allahım...!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tut Beni Allahım...!!!TUT BENİ ALLAHIM ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıyorum, tökezliyorum, düşüyorum ![]() ![]() ![]() Yolumu kaybediyorum dünya çıkmazdında ![]() ![]() Yerim burası değil biliyorum, yine de kanıyorum ![]() ![]() ![]() Yanıyorum Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, ben'im Rabbim ![]() ![]() Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok, kime uzatsam açıkta kalıyor bir parçam, kime dönsem yüzümü yönler kayboluyor ![]() İki adım sonrası yar, üç adım sonrası mechul ![]() ![]() Sana getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor ![]() Ben girince; Ben girince Sen gidiyor musun? Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı ![]() ![]() ![]() Çok olmadı eşiğine kapanıp gözyaşı dökmeyi isteyeli ![]() ![]() Olmuyor Allah'ım ![]() ![]() Bir şeyLer hep eksik kalıyor ![]() Sana gelirken, Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerek gelirken ![]() ![]() Bir şeyler eksik ![]() ![]() Güzergâhım engebeli ![]() ![]() Issız ![]() ![]() Düşsem tutan olmayacak ![]() ![]() Yorgun başımı dayasam bir dağa, üzerimden yol geçecek ![]() Kimse görmeyecek beni Rabbim ![]() Kimse kimsenin derdi değil, Benim Rabbim Sensin ![]() ![]() Atarsan beni tutacak yok, bırakırsan düşerim ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Cümlelere küçük harfle başlayıp, büyük harfle bitirmeyi marifet sanan zavallı ![]() ![]() Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken ![]() ![]() ![]() Ve sadece Lüzumsuz ne varsa, ne varsa zayi ettiren, yiyip bitiren ne varsa onu seçen ![]() ![]() Düşüp düşüp düşerken ![]() ![]() ![]() Hep düşerken uslanmadan yine de düşmeyi tercih eden ![]() ![]() Nefisperest ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() Uyandır beni rehavetimden ![]() ![]() Günahkârım, utanç içinde kızarıyor yanaklarım huzurunda ![]() ![]() Senden istemek ağır geliyor, Ama başka kapım yok ![]() ![]() ![]() Gidecek kimse yok, kalakalıyorum karanlıklarda ![]() ![]() ![]() 'Allah'ım ![]() ![]() ![]() Yaratan, rızık veren, yol gösteren ![]() ![]() ![]() Rahmetini kimseden esirgemeyen Rabbim ![]() ![]() Düşe kalka kanamışken, yitmişken ![]() ![]() ![]() ![]() Senin sözlerin yetişiyor imdadıma: ' Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' Ama öyle ağır ki omuzlarım, öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi semâya döndüremiyorum ![]() ![]() ![]() Ellerim kızarıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Aciz, gafil, günahkar gözlerim utanıyor ![]() ![]() Ya beni istemezse ![]() ![]() ![]() ![]() Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma ![]() ![]() Kimim var ki zaten, Senden başka ![]() ![]() 'Bana dua edin, icâbet edeyim' Sana, sana güvenerek geliyorum Allah'ım ![]() ![]() ![]() 'Beni bırakma, uçurumlara ![]() ![]() 'Tut ki ![]() ![]() ![]() Yer Senin, gök Senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana en yakın bildiklerim Senin ![]() ![]() Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutar elimden? Kim sarar yaralarımı? Rabbim gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim ![]() ![]() Ağlayamadığım için utanıyorum, günâhlarımı dökemediğim için ![]() ![]() Ağırlığımı taşıyamıyor güçsüz bedenim, belim bükük bu yüzden ![]() ![]() Sırtımda hata kamburum ![]() ![]() Alnımda gaflet çizgileri ![]() ![]() Yüzüme bakılası değil ![]() ![]() ![]() Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim? ![]() ![]() ![]() 'Tut beni Allah'ım, tut ki, edemem Sensiz ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() (Alıntı) |
![]() |
![]() |
|