![]() |
Rahmetim Ne Derece Büyüktür,Gör! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rahmetim Ne Derece Büyüktür,Gör!Resulallah (s ![]() ![]() -Arşa vardığım zaman ayağımdaki nalını çıkarmak istedim ![]() Arş: -Ya Habiballah ! Senin mübarek nalınındaki tozdan ben iftihar duyarım! dedi ![]() Yine onları çıkarmak istedim ![]() Arş: -Ya Resulallah! Mübarek nalının ile bana bas ki nalının toprağına yüz süreyim ![]() ![]() Nalını tekrar çıkarmak isteyince: -Ey Habibim! Ta ki senin ayağının tozu ile Arş'ım şereflensin ve mükrim olsun! diye yüce bir hitab geldi ![]() Ben: -Yarabbi,Musa (A ![]() ![]() ![]() O zaman yine aziz bir hitap geldi, dedi ki: -Sen benim katımda ondan daha aziz ve daha mükerremsin!O benim ''KELİMİM' sen ise ''HABİBİM''sin ![]() Ben önümün enginliğine baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O hitab bana: -Bu nedir bilirmisin ? diye sordu ![]() Ben: -Yarabbi sen daha iyi bilirsin! dedim ![]() O Yüce hitab buyurdu ki: Sen benden her zaman ümmetinin günahlarının bağışlanmasını istersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüce Allah bir kudsi hadiste şöyle buyurur: "Rahmetim gadabımı geçmiştir" Dualarımız da; Günahlarımızın affını isterken,affedileceğimizi düşünürek dua etmeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|