![]() |
Ne Çok Hatıram Var Seninle Rabbim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Çok Hatıram Var Seninle Rabbim.Ne çok hatıram var seninle Rabbim Bazen uzaklara salıyorsun beni Arayıp bulayım diye seni ![]() O zaman içinde bulunduğum karanlıklardan NUR'una yol alıyorum ''Allah müminlerin dostudur ![]() ![]() Karşıma hayeller,gölgeler çıkıyor ![]() ![]() O zaman İbrahim gibi ''Ben gelip geçen şeyleri sevmem''diyorum ![]() Bu arada mektuplarını okuyorum ![]() Tatlı bir esintiyle geliyor sözlerin bazen Hele o baharda açan çiçekler yok mu?Hem senin güzelliğini okuyorum onlarda,hemde beni güzelleştirmek,geliştirmek istediğini ![]() ![]() ![]() Başını toprakdan çıkaran filizleri görüyorum ![]() Sanki bana ''Sende bu dünya toprağından başını çıkar,ahiretin güzel ikliminde filizlen,uzat dallarını cennete,ebedi meyveler ver''diyorsun ![]() Ahh Rabbim; Bazen bunları unutup dünyaya sarıldığım oluyor ![]() Hani neredeyse seni unutacağım ![]() O zaman dünyayı elimden alıyorsun,dikenleriyle elimi kanatıyorsun ![]() Sanki bana ''Senin asıl yurdun burası değil senin asli vatanın var ![]() ![]() ![]() O zaman şükrediyorum sana ![]() ![]() Ya günahlarım,günahda ısrarım yokmu? Ozaman bana darılmışsın gibi geliyor ![]() ![]() O zaman dünyalar değil cennetler benim oluyor ![]() Senin güzel isimlerini kalbime dolduruyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|