Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkını, ispat

Aşkını İspat Et!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkını İspat Et!

Sevdim, aşık oldum?

Ben de sana aşığım, ben de seni seviyorum, dedi

İnanmadım

Öyleyse sevgini bana kanıtlamalısın dedim

Nasıl diye sordu

Anlattım

Önce beni merak etmelisin, dedim Hakkımda sorular sormalısın Beni tanımaya çalışmalısın Beni ne kadar bilirsen, o kadar seversin

Sonra bana vakit ayırmalısın Her gün yalnız ikimize ait zamanlar olmalı Bu özel zamanlarda seninle buluşmalıyız Ve sen hep vaktine sadık kalmalısın Zaman zaman engeller çıksa da önüne, hepsini aşıp bana gelmelisin

Bana geldiğinde bakımlı olmalısın Güzel kokular sürünmeli, temiz giyinmelisin

Birlikteyken aklında yalnızca ben olmalıyım Düşünceni yalnızca bana vermelisin Tüm dünyayı zihninden silip atabilmelisin

Zamanla seninle birlikte geçirdiğimiz vakitler sana yetmemeli Daha çok birlikte zaman geçirmek istemelisin Bunun için fırsat yaratıp, daha sık yanıma gelmelisin

Bu kolay olmaz Seni sınamak için önüne engelleri bizzat ben koyarım Kimi zaman nâz eder, sana sırtımı döner gider gibi yaparım Ama seni terk etmem, sadece seni denerim

Bana karşı sevginde ısrarcı olmalısın Gözüne görünmediğim zaman bile kapıma gelip beklemelisin beni Günlerce, haftalarca, belki aylarca? Bana olan aşkında gerçekten sebat etmelisin

Benden daha değerli kimse olmamalı senin için Yalnızca ben olmalıyım Mutsuzken beni düşününce içini sevinç kaplamalı; mutluyken beni hatırlayınca sevincin ikiye katlanmalı senin

Hep benden bahsetmelisin Her gördüğüne beni anlatmalı, konuştuğunda yalnızca benden söz etmelisin

Ben yaşamının merkezinde olmalıyım Beni hayat şartlarına değil, hayat şartlarını bana uydurmalısın

Bana önceki sevdalarından hiç bahsetmemelisin Ben seni öncesiz kabul ettim Sen de benden öncesini yok etmelisin

Gittikçe bana benzemelisin İnsanlar sana baktıklarında sende beni görmeliler

Aldığın her nefeste ben olmalıyım Yürürken, dururken, konuşurken, susarken, yerken, uyurken hep benimle dopdolu olmalısın

Benim huyumla huylanmalı, sen ?ben? olmalısın Aramızda hiçbir ayrılık gayrılık kalmadığı zaman inanırım ki sen bana gerçekten aşıksın, beni gerçekten seviyorsun ?Allah bir adamda iki kalp yaratmamıştır? ayetinin anlamını şimdi anlıyor musun?

Allah?ım, Seni seviyorum, dedim

İnanmam, dedi

İnanman için ne yapmalıyım söyle bana, dedim

Sevgini ispat et, dedi

Nasıl diye sordum

Anlattı?

Allah, O'nu nasıl sevmem gerektiğini bana yine benimle anlattı

Kendini bilen Rabbini bilir, Rabbini bilen bu Aşk denizine dalar gider

Şebnem PİŞKİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com