![]() |
Aşkım Sen Ol Allahım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkım Sen Ol AllahımAŞKIM SEN SEN'sin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarını duyan ![]() ![]() ![]() SEN'sin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan ![]() ![]() SEN benden cansın,SEN hayatıma anlamsın ![]() geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımda,bütün arayışlarımda,dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda ,SEN'sin gökkubbemin rengarenk gökkuşağı ![]() ![]() ![]() özüm SEN'sin,Tebessum ettiğimde SEN benim gülümsemensin ![]() ![]() SEN benim yüreğimsin,beni hakiki seven SEN'sin ![]() ![]() ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı!her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim ![]() ![]() gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim ![]() sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,SEN'i sevmenin güzelliğini,sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim ![]() ![]() ![]() gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim ![]() her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarımı ![]() ![]() Ey cömertlerin En cömerti! Rezzak isminle donattın afakımı,Settar isminle örttün ayıplarımı, Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi ![]() ![]() ![]() "Yine Gel"!dedin ![]() ![]() Vedud olan SEN'sin seven SEN'sin,senden başka kimim var ki,kapısına gideyim? aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi ![]() ![]() baharım SEN ol Sevgili ![]() ![]() ![]() Gülüstanım SEN ol Ey Sevgili! Ey ellerimden tutanım ![]() yokuşları çıkarma karşıma ![]() ![]() ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni Sana sürünerek değil,koşarak getir! uzattım ellerimi,bırakma beni ![]() Elim SEN ol ALLAH'ım!Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim dayanağım, SEN ol ![]() ![]() ![]() Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,SEN ol ![]() ![]() Geldim işte kapına,Aşkının fukarasıyım ![]() Aşkım SEN ol ALLAH'ım,Aşkım SEN ol ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|