![]() |
Ebediyyen Cehennem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebediyyen Cehennemes-Selamu Aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu Bu konuda size bir tartışma konusu açmak istiyorum ![]() ![]() Allah Kur'an-ı Kerim'de kafirlerin, zalimlerin ebediyyen cehennemde kalacağını Kur'an'ın mübin dili ile bizlere bildirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Yani insan için şu yaşam algıları çerçevesinde düşünüldüğünde sonsuz ama diğer bir açıdan sınırlı ancak uzunca bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları bu görüşe katıldığım için paylaşmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ebediyyen Cehennem |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebediyyen CehennemBileti olmayan cennete gidemez! Bilet = İman ![]() Kafirdede iman yok nasıl gidecekmiş cennete ![]() Şeytanın verdiği bir aldatmadır bu ![]() Cehennmeden cıkış imkanı yoktur ![]() kimse kelimeleri esnetmeye calışmasın ![]() ![]() Yanlış bir iltikada doğru gider ![]() BEN kafirlerinde cehenneme gitmelerine üzülüyorum ![]() çünki bilmiyorlar sonlarının ne olacağını bilmiyorlar ![]() Evet Kafirlerin de cehenneme gitmesini istemiyorum ![]() hiçbir adem oğlunun yanmasına razı değilim ![]() insanları seviyorum ![]() Cehennem cok fena tasavvur edilemez derecede fena ![]() gönül isterki kimse oraya gitmesin ![]() Ama gercek ise kafirler cehenmmeme gidecek ve asla cıkmayacaklardır ![]() ne fena bişi Keske herkezin imanı olsada cennete gidebilse ![]() kafir için cehennemden cıkış ümidi yok ![]() Allaha tekrar tekrar şükrediyorum ki Sevdiklerim müslüman kişiler ailem müslüman müslüman olarak ölmek nasip olursa cennette buluşmak dileğiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|