![]() |
Evliliğin Tuzu Biberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliğin Tuzu BiberiAilemizi ilgilendiren konulardan söz ederken, hep şunu tekrarlıyoruz, aman çatışmadan sakının, mecbur kalır da tartışmalar yaşarsanız, şöyle davranın, böyle yapın gibi öenriler sunuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tecrübeli kişilerin zaman zaman tekrarladıkları bir söz vardır, aile içi geçimsizliklerden yakınanlara: Olsun evladım, tartışmalar yuvanın tuzu biberidir, onlarsız olmaz ![]() ![]() Biraz düşününce hak veriyor insan galiba ![]() Bazi çiftlerin ideal evlilikleri olduğu, hiç ama hiç tartışmadıkları, seslerinin hiç yükselmediğini, özlemle hatta biraz da kıskançlıkla anlatırız birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evliliğin sona ermesinde pek çok neden olabilir ![]() ![]() ![]() Tam aksi şekilde davranıp, sorunlarını konuşsalardı, dürüst olabilselerdi, her şey daha iyi olabilirdi ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN VE AİLE |
![]() |
![]() |
![]() |
Evliliğin Tuzu Biberi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliğin Tuzu Biberiselamünaleyküm ablacım, ben şu yaşıma geldim annem ile babamın değil kavga ettiklerini birbirlerine yüksek ses ile konuştuklarını dahi duymadım çok şükür ![]() ![]() ![]() ![]() selamünaleyküm |
![]() |
![]() |
|