![]() |
Başörtüsü Neyi Örter? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtüsü Neyi Örter?Başörtüsü Neyi Örter? Paz, 01/07/2007 - 09:20 — Melike S ![]() Otobüsteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açık desen değil, kapalı desen değil bişey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başörtüsü konusunda yazılan binlerce makale, eleştiri, hikaye ne varsa hatırlamaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok tartışıldı rengi, şekli, genetik yapısı hatta başörtüsünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz aylarındaydık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oturup düşünmüştüm bu teyze ya Ulu Cami’ye gidip namaz kılmaya kalkarsa? diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorular, sorular ve asıl soruya ulaşamadan, asıl sorunun cevabını kendime dahi veremeden bir yolculuk daha sona erdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Başörtüsü Neyi Örter? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtüsü Neyi Örter?Selamun aleyküm kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başörtüsü neyi örter? kaç kişi Allah rızası için örter? kaç kişi yakıştığı için örter? yada kaç kişi gerçek değerini bilip,sırf o değer için örter? sorula sorular hep sorular ![]() ![]() ![]() ama gerçek olan şu ki her şey ALlah rızası için yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() en çokta ne için üzülürüm biliyor musunuz,bizler başımız kapalı istediğimiz yere gidemiyoruz,nice kardeşim var ki ALlah rızası için,imanı için üniversite bırakmış,iş bırakmış,bunlar varkende hani sırf yakıştığı için , değişik değişik şekillere koyup ve değerini bilmeyenlerin başında ben o baş tacımı gördüğümde gerçekten üzülüyorum ![]() ![]() ![]() ve çarşaflı bayanlara hep farklı gözlerle bakılmasından,onlara değişik ve kötü gözle bakanları gördükçede çok üzülüyorum ![]() ![]() ey müslümanım diyen kardeşim, ben o baştacımı Rabbimin rızası için takarken,sen yakıştığı için takarken senin için rahat mıdır?aynada o başörtünü takerken ,bu davada ki karanfillerin gözyaşları gelmezmi ki aklına?gelmezde mi hiç sızlamaz mı o yüreğin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim bizleirnde inşAllah yar ve yardımcısı olacak,ve Bu baştacının gerçek değerini bilip,Allah rızası için takan karanfiller,Allahın izni ile o kokularını dağıtacaklardır etrafına ![]() ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|