|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
efendimizin, gördügü, halleri, kadınlar, miraç |
![]() |
Mirac Ta Efendimizin Gördügü Kadınlar Ve Halleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mirac Ta Efendimizin Gördügü Kadınlar Ve Halleri...Bismillahirrahmanirrahim Hz ![]() ![]() "Bir gün ben ve Fatıma (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle buyurdu: "Beni göklere miraca götürdüklerinde, ümmetimden bazı kadınları şiddetli azap içerisinde gördüm; işte onların haline ağlamaktayım ![]() ![]() Bir diğerini, dilinden asılıyken, boğazına cehennemin pis kokulu kaynar suyundan döktüklerini gördüm ![]() Bir başkasının göğüslerinden asıldığını, birisinin kendi vücudunun etini yediği halde altından alevler yükseldiğini gördüm ![]() Bir diğerini, ellerinin ayaklarına bağlandığı bir vaziyette yılanların ve akreplerin kendisine musallat olduğunu gördüm ![]() Bir başka kadını gördüm ki, kör, sağır ve dilsizdi ![]() ![]() Bir kadını ise ateş tandırında ayaklarından asılı bir vaziyette gördüm ![]() Bir başkasını gördüm ki vücudunun etlerini önden ve arkadan ateşten olan makaslarla kesiyorlardı ![]() Bir kadın ise yüzünü ve ellerini yaktığı halde kendi bağırsaklarını yiyordu ![]() Bir diğerini gördüm ki başı domuz başı, gövdesi ise eşek gövdesi gibiydi ve türlü türlü azabın içerisindeydi ![]() Bir başkasını köpek şeklinde gördüm ki, arkasından verdikleri ateş ağzından çıkıyor, başına ve bedenine ise melekler ateşten balyozlarla vuruyorlardı ![]() Hz ![]() ![]() "Kızım, saçından asılan kadının suçu; saçını namahremlere karşı kapatmaması idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunları anlattıktan sonra şöyle buyurdu Allah Resulü (s ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|