![]() |
Bebek Ve Melek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Ve MelekBir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış ![]() ---ALLAH ´ım ben çok küçük ve güçsüzüzüm beni orda kim koruyacak ![]() ---Tüm meleklerin arasından sana bir tane melek seçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ---peki insanlar bana bişeyler söylicek onları nasıl anlıcam ![]() ---Meleğin sana dünyadaki en güzel sözcükleri söylice ve sana konuşmayı öğretecek ![]() ---peki ALLAH ´ım ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım ![]() ---meleğin sana ellerini açarak dua etmeyi öğretecek ![]() ---Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum beni kim koruyacak ![]() ---Meleğin seni kendi hayatı pahasına daima koruyacak ![]() ---Fakat ALLAH ´ım ben SENİ bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm ![]() ---Meleğim sana hep BEN den bahsedecek ve BANA ulaşmanın, gelmenin yollarını öğretecek ![]() ---O sırada Cennet´te bir sessizlik olur ![]() ![]() ---ve son bir soru soarar ---ALLAH ´ım gitmek üzereyim bana meleğimin adını söylermisin ![]() ---Meleğinin adının önemi yok ![]() ![]() CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|