Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bacilar, devam, mücadeleye

Mücadeleye Devam Bacilar

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mücadeleye Devam Bacilar

Kara kara çarşaflar havalanmış yumruklar

ALLAH u ekber derler kıyam etmiş bacılar

Bakışlarda kin öfke kankusturan kafire

Şehadet gömleğine layık bütün bacılar

Butunu zaferlerin ardinda ,Dert yatar, çile yatarDava eri denilen kisiTozda yatar, çolde yatarKim ne derse desin,O sadece Hakka bakar

Mumin kadinlara da soyle: Gozlerini bakilmasi yasak olandan cevirsinler, iffetlerini korusunlar Suslerini, kendiliginden gorunen kismi mustesna, acmasinlar Bas ortulerini yakalarinin uzerine salsinlar Suslerini kocalari veya babalari ve kayinpederleri veya ogullari veya kocalarinin ogullari veya kardesleri veya erkek kardeslerinin ogullari veya kizkardeslerinin ogullari veya musluman kadinlari veya cariyeleri veya erkekligi kalmamis hizmetciler, ya da kadinlarin mahrem yerlerini henuz anlamayan cocuklardan baskasina gstermesinler Gizledikleri suslerin bilinmesi icin ayaklarini yere vurmasinlar Ey inananlar! Saadete ermeniz icin hepiniz tevbe ederek ALLAH'in hukmune uyun

-İslam temel kurallar gereği müslümana yapılan hertürlü zulümde müslümanların tarafında olmamızı emreder

-Klasik toplum inancının gereği olan madem öyle ise başlarını açmayanlar okumasın mantalitesinden kaçınmak zorundayız

-Bizlerin tutumları diğer tasavvufi kesime göre daha sert görünsede islamın kuralları içinde olması gereken tek tutum dur

-Bu tutum gerekirse bizleri fişleyecek

-Gerekirse bizi yıpratacak

-Gerekirse bizlerin yok olmamıza sebebiyet verecek tir

-Ama bu tutum bizlerin kurtuluşu olacak ve nice insanların islamı tanımalarına yardımcı olacak tır

---Bu tutum ise amiyane tabir ile

____BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER KIRILSIN____

Şeklidirİslam başını açıp okumayı men eder bu sebepten bizler hakkımızı gerek mitinglerle gerek imzakampanyaları ile gerekse direniş ile arayacağız ALLAH bu yolda bizlere yardım etsin

vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com