Benim Hanımda Bana Bagırır. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Hanımda Bana Bagırır.benim hanımımda bana bağırır ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Benim hanımım da bana bağırır ![]() ![]() ![]() Bir gün ashaptan bir zat, hanımı ile çok fena münakaşa eder ![]() Bunla da kalmaz , hanımı ona çok fena sesini yükseltir ![]() Bunun üzere, o ashap dayanamaz ve hanımına o zamanın halifesi olan Ömer radiyellahu anha kendisini şikayet edeceğini söyler ![]() Bunun üzere hanımı çok korkar Çünkü bildiğimiz gibi Ömer radiyellahu anh çok şiddetidir Kısacası hanım ne yapacağını bilemez![]() Derken o ashap hanımını şikayet etmek üzere Ömer radiyellahu anhın, hanesinin kapısına varır ![]() Ancak kapıya çıkan şiddetli hanım sesinden dolayı orada kalakalır ve eli kapıyı çalmaya gitmez ![]() Ashap o anda vaz geçer ![]() Daha sonra Hz Ömer' başka bir yerde gördüğünde merakına yenilir ve mevzuyu açar![]() Hanımının da ona bağırdığını işttiğinden çok şaşırdığını ifade eder ![]() Bunun üzere Hz Ömer tebessüm eder ve şöyle der![]() Hanımlar kırılgan tabiatlıdır Onlar bağırdığında susmak lazımdır![]() Benim hanımım da bana bağırır !!!!!!!!! |
|
|
|