![]() |
Vakko Eşarplı Kardeşim...!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakko Eşarplı Kardeşim...!!!terör devleti İsrail tarafından katledilen veya evleri barkları başlarına yıkılıp sokaklar da yaşayan yaşamaya zorlanan kadın ve kızları görüyorsun değilmi? ![]() ![]() ![]() Onlar da senin gibi"başörtülü! Zaten hangi ülkede zulüm varsa mazlumların tamamı"başörtülü! Ve sen onlara vah ki,vah ! ![]() ![]() ![]() Çok doğru insan olan bu zulmüde bu vahşetide yapmaz ![]() hayvandan da aşağı!derecede bir mahlûk tur ![]() bürümüş bir katildir, bir zorbadır, bir canavardır! ![]() ![]() ![]() Peki, söylermisin kurban; Bu katil sürüsünü, bu canavar güruhunu besleyen ve dünyanın en ucuz kanı haline gelen Müslüman kanını pompalayan kimdir? ![]() ![]() ![]() Ben söyleyeyim birazda ne giydiğimizi bilmeyen bizim bizim kurbanlarımız Evet, başında vakko eşarbı bulunan ve sınıf atladığını zannedip hava atan yada öyle gören belci kendisi böyle düşünmüyor ama alıpta giyilen eşarplar bu zalimlere birer mermi füze kazandırıyor Hele sor araştır; Başına bağladığın vakko eşarpları nın sahibi olan Musevi vatandaşımız VİTALİ HAKKO bir defacık olsun terörist İsrail'in katliamlarını kınamış mıdır acaba? Hele düşün kardeşim ! ![]() ![]() ![]() kimlerin gözyaşı ve kimlerin kanları vardır bunu bir düşün! ![]() ![]() ![]() Eğer bunu düşünmeyecek kadar duyarsız isen ve bilerek giyiyorsan o zaman bunun hesabını vermek sana kalıyor ve hiç ben müslümanım diye o örtüyü takma ve ben müslümanım deme Çünkü sen; Gözyaşları ile yıkanıp kanların desen yapıldığı o eşarbı başında taşıyorsun! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vakko Eşarplı Kardeşim...!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakko Eşarplı Kardeşim...!!!selamun aleykum can memleketımde olan kardeşim musluman israfdan uzak durmalı ve bır esarp a 100 200 300 vs gibi mıktarlar vermemelı amaç bellı yol bellı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ince ayrıntı ![]() ![]() ![]() dıkkat edılmesı gereken pek cok sey var rabbım yolumuzu kendı yolu zıkrımızı fıkrımızı hak yolunda bır tutup sabır kılsın ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() |
![]() |
![]() |
|