![]() |
Sümeyyenin Kızları Sizlere Sesleniyorum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sümeyyenin Kızları Sizlere Sesleniyorum!!Sümeyye! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son mübarek dinin, son mübarek peygamberin ilk şehidi ![]() ![]() ![]() Evet! ![]() ![]() ![]() O, müşriklerden işkence gördü ![]() ![]() Kızgın Mekke kumlarının üzerine yatırılıp işkence edilen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ve Rasulü’ne olan imanından canı pahasına vazgeçmeyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Cehiller, Ebu Lehebler yine iş başındalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kızlarıma sahip çıkın” demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün Sümeyyeler bedel ödediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sümeyye’nin kızları yerlerde sürükleniyor ![]() Otobüslerle toplanıp dağ başına atılıyorlar ![]() İdam ile yargılanıyorlar ![]() Hapsediliyorlar ![]() Üzerlerine panzerler sürülüyor ![]() ![]() Fakat Sümeyye’nin oğulları ortalıkta gözükmüyorlar nedense! Neredesiniz ey Sümeyye’nin oğuları? Nerelere kayboldunuz? Nazar mı değdi sizlere? Hangi delikte Allah’ın vaadini bekliyorsunuz? Çıksanıza ortaya! Korkmayın! ![]() ![]() İman edin! ![]() ![]() Allah herşeyden daha büyük ve güçlüdür ![]() Çıkın ortaya artık! Çıkın! ![]() ![]() İman tazeleyin ve Sümeyye’nin oğullarına yaraşır bir biçimde zulme karşı durun! ![]() ![]() Yılmayın ![]() ![]() Ürkmeyin ![]() ![]() ![]() Dağılmayın ![]() ![]() ![]() Eğer Allah’a inanıyorsanız, siz üstünsünüzdür ![]() Korkaklık ederek zalimleri üstün hale getirmeyin! Size sesleniyorum anne ve babalar! ![]() ![]() Okulun önünde kızlarını döverek başlarını açtıran anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Kızlarını eve hapsedip, günde üç öğün dayak atan anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Kızların namusuna tabelleş olan cebi dolu kodamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlarının davasına sahip çıkmayan anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Söyler misiniz, siz kimsiniz? Sizler kimin oğulları ve kızlarısınız? Sümeyye’nin mi, yoksa Ebu Cehil’in mi? Sümeyye’nin kızlarına zulmedenler! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi, hayır bizler Ebu Cehil’in oğulları ve kızları değiliz deyin! Diyemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sümeyye’nin elleri öpülesi kızları! ![]() ![]() Sizlere de yalvarıyorum! Siz de sahip olduğunuz iffet, namus ve şerefinize halel getirmeyin! Eğer kendinize sahip çıkmazsanız, bu Sümeyye annenin davasına ihanet olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|