![]() |
Niçin Tesettürlüsünüz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niçin Tesettürlüsünüz?Niçin Tesettürlüsünüz ![]() ![]() Tesettürlüyüm Çünkü ![]() ![]() Allahı hatırlamak ve hatırlatmak için ![]() ![]() Yaratılış gayemin gereği ![]() ![]() Özel olduğum için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesettürlüyüm çünkü; Tesettürlüyken daha rahat olduğum için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü ; Buna verilecek en iyi cevabım: İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM ![]() ![]() İnanıyorum; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesettürlüyüm çünkü; Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum ![]() ![]() tesettürlüyüm çünkü; kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum ![]() ![]() tesettürlüyüm çünkü; Ehli imana zarar vermek istemiyorum ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; İslamı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü ; "KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Hürüm ben ![]() ![]() ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; HAKK böyle istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tesettürlüyüm; çünkü hürüm ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü ; DEĞERLİYİM!! Tesettürlüyüm Çünkü ![]() ![]() Allah'a İtaat Ediyorum ![]() ![]() Tesettürlüyüm ![]() ![]() ![]() Çünkü Allah'a Teslim oldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|