![]() |
Yardim Lutfen ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim Lutfen ...arkadaslar selam ben t1p fakultesi ogrencisiyim mezun olmak uzereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardim Lutfen ... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim Lutfen ...bence siz dahiliyeci olmak yerine eğer ki imkanınız varsa Kadın Dogum uzmanlıgını seçiniz ![]() ![]() ne hazindir ki bu Kadın Doğum Uzmanları hep erkekler oluyorlar ![]() ![]() ![]() farkında olmadan vebal altına giriyorsunuz elinizdeki imkan varken böyle kadınların yogun oldugunu bölümleri tercih etmemekle mesul oluyorsunuz ![]() bu sebeple erkeklerin olmadıgı bölümleri tercih etmeniz lazım ![]() ![]() islam zaruret halinde erkekleri kadın doktorların muayene etmesini ve aynı şekilde erkeklerinde kadınları muayene etmesine izin vermiştir ![]() ![]() inşAllah dikkate alırsınız ![]() ![]() vesselam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardim Lutfen ... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim Lutfen ...#fani_dünya#´isimli üyeden Alıntı bence siz dahiliyeci olmak yerine eğer ki imkanınız varsa Kadın Dogum uzmanlıgını seçiniz ![]() ![]() ne hazindir ki bu Kadın Doğum Uzmanları hep erkekler oluyorlar ![]() ![]() ![]() farkında olmadan vebal altına giriyorsunuz elinizdeki imkan varken böyle kadınların yogun oldugunu bölümleri tercih etmemekle mesul oluyorsunuz ![]() bu sebeple erkeklerin olmadıgı bölümleri tercih etmeniz lazım ![]() ![]() islam zaruret halinde erkekleri kadın doktorların muayene etmesini ve aynı şekilde erkeklerinde kadınları muayene etmesine izin vermiştir ![]() ![]() inşAllah dikkate alırsınız ![]() ![]() vesselam ![]() ![]() ![]() evet fani dünya çok güzel bi yaklaşımda bulunmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|