Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lutfen, yardim

Yardim Lutfen ...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardim Lutfen ...

arkadaslar selam ben t1p fakultesi ogrencisiyim mezun olmak uzereyim lutfen bilginiz varsa bana yardim edermisiniz?? okulumu bitirince asistanlik secimi yapiicam fakat benim kafami karistiran seyler var dahiliyeci olsam gunah islemis olurmuyum? bildiginiz gibi erkek hastalarda var ondan kafami cok kurcaliyor konu lutfen bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz? ve lutfen ilahiyatciysaniz ya da ogrenciyseniz bir hocaniza sorabilirmisiniz? ben tr disindayim burda ogrenebilme imkanim yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Yardim Lutfen ...

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yardim Lutfen ...

bence siz dahiliyeci olmak yerine eğer ki imkanınız varsa Kadın Dogum uzmanlıgını seçiniz

ne hazindir ki bu Kadın Doğum Uzmanları hep erkekler oluyorlarKadınlarımız hep uzak kalıyorlar bu bölümdensonrada erkeklerimiz karış karış Kadın Dogum uzmanı kadın arıyorlar

farkında olmadan vebal altına giriyorsunuz elinizdeki imkan varken böyle kadınların yogun oldugunu bölümleri tercih etmemekle mesul oluyorsunuz

bu sebeple erkeklerin olmadıgı bölümleri tercih etmeniz lazım

islam zaruret halinde erkekleri kadın doktorların muayene etmesini ve aynı şekilde erkeklerinde kadınları muayene etmesine izin vermiştir

inşAllah dikkate alırsınız

vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Yardim Lutfen ...

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yardim Lutfen ...

#fani_dünya#´isimli üyeden Alıntı

bence siz dahiliyeci olmak yerine eğer ki imkanınız varsa Kadın Dogum uzmanlıgını seçiniz

ne hazindir ki bu Kadın Doğum Uzmanları hep erkekler oluyorlarKadınlarımız hep uzak kalıyorlar bu bölümdensonrada erkeklerimiz karış karış Kadın Dogum uzmanı kadın arıyorlar

farkında olmadan vebal altına giriyorsunuz elinizdeki imkan varken böyle kadınların yogun oldugunu bölümleri tercih etmemekle mesul oluyorsunuz

bu sebeple erkeklerin olmadıgı bölümleri tercih etmeniz lazım

islam zaruret halinde erkekleri kadın doktorların muayene etmesini ve aynı şekilde erkeklerinde kadınları muayene etmesine izin vermiştir

inşAllah dikkate alırsınız

vesselam

evet fani dünya çok güzel bi yaklaşımda bulunmuşbence çocuk doktoruda olabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com