Hac İlahisi |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hac İlahisiEy kulum gel eyle haccını eda Etsem malı-mülkü, cananı feda Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk; Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk Babüs-selam’ından beytine girsem Hacer’ül-Esved’e yüzümü sürsem Geçip masivadan vuslata ersem Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk; Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk Salih Kullarınla tavafa dursam Nurunla mest olup feyzinle doysam Tecelli-i Zatını ruhumda duysam Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk Akarken göz yaşım Safa’ya düşsem Yalınayak başı açık Merve’ye koşsam Zemzem-i Şerifi içerek coşsam Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk Arafat’tan affa uğrayıp çıksam Günahım tevbenin nuruyla yaksam Beka denizine çağlayıp aksam Diyerek Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk Lebbeyke la şerike leke Lebbeyk İnnel hamde venniğmete leke vel mülk La şerike lek döne döne Gece gündüz döne döne İstediğim haktır benim Allah deyip yana yana İstediğim haktır benim Yoluna terkedip canı Akıtıp gözümden kanı Ah eyleyip dünü günü İstediğim haktır benim Münkirler aşk halin bilmez Münafıklar yola gelmez Ağlar bu gözlerim gülmez İstediğim haktır benim Kor olayım kül olayım Taşkın akan sel olayım Çineneyim yol olayım İstediğim haktır benim sen derviş olamazsın Derviş bağrı taş gerek, Gözü dolu yaş gerek, Koyundan yavaş gerek, Sen derviş olamazsın Sen Hakk’ı bulamazsın Ya Mevlam Hu Mevlam Aşkın bize ver Mevlam Doğruya varmayınca, Mürşide ermeyince, Hakk nasib etmeyince, Sen derviş olamazsın Dövene elsiz gerek Sövene dilsiz gerek Derviş gönülsüz gerek Sen derviş olamazsın Ele geleni yersin, Dile geleni dersin, Böyle dervişlik dursun Sen derviş olamazsın Şeyhim sözleri Hakk’tır Asla hilafı yoktur Senin inadın çoktur Sen derviş olamazsın Derviş Yunus gel imdi Ummanlara dal imdi Ummana dalmayınca Sen derviş olamazsın |
|