![]() |
***Allah Diye*** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ***Allah Diye***ALLAH DİYE Sen çağırdın geliyorum, Ben affımı diliyorum, Beyaz kefen giyiyorum, Gidiyorum ALLAH DİYE ![]() Orada dilersen dilek, Dayanamaz aşkına yürek, İndi mağraya bir melek, Söyledi ALLAH DİYE ![]() Hacılık orada başlar, Semada uçuyor kuşlar, Düz oldu bana yokuşlar, Yürüyorum ALLAH DİYE ![]() Düştüm Kabe yoluna, Feyiz gelmiş mis kuluna, Ol Habib'in yanına, Gidiyorum ALLAH DİYE ![]() Geçti ömrüm boşuna, Kabe geçti karşıma, Bak gözlerimin yaşına, Ağlıyorum ALLAH DİYE ![]() Gidyorum Hak yoluna, Nasip ettin mis kuluna, Ol Rasul'un huzuruna, Duruyorum ALLAH DİYE ![]() Sen yaradansın biliyorum, Gizlide olsan görüyorum, Senin için dönüyorum, Dönüyorum ALLAH DİYE ![]() Orada kolaydır işler, Bambaşkadır o dönüşler, Şeytana atılan taşlar, Atıyorum ALLAH DİYE ![]() Düşürmem seni dilden, Sen güzelsin her şeyden, Söylüyorum can gönülden, Yazıyorum ALLAH DİYE ![]() Oraya vardığım zaman, İçimde oynadı iman, Yürüdü gidiyor kervan, Katılıyorum ALLAH DİYE ![]() Kabenin örtüsü kara, Rabbim düşürme beni dara, Peygamberler yurdu ora, Geziyorum ALLAH DİYE ![]() Ararsan orada Cennet, Her tarafı dolu hikmet, Söyler yazar miskin Ahmet, Yazıyorum ALLAH DİYE ![]() Seyit Ahmet GENÇ ANKARA-Kalecikli Kardeşlerim bu şiiri ölmeden önce büyükbabam yazmıştı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|