Yandik Ya Rasûlallah |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yandik Ya RasûlallahCEMALİNLE FERAHNÂK ET Kİ YANDIK YARASULALLAH !!! Bizlerde Sahaben gibi ok susadık, ne olursun uzat o mubarek ellerini Ya RASULALLAH ! Su istemiyoruz, yeter ki mübarek ellerine değsin çatlayan dudaklarımız Uzat o mubarek ellerini, uzat ne olursun Ya RASULALLAH ! Uzat ki, ferahnâk olsun, yolunu gözleyerek daim ufka bakan cism-i giryanımız Andım yine Seni her şey yadımdan silindi Hayalin gönlümün tepelerinde gezindi Bu bir serap olsada hafakanlarım dindi Andım yine Seni her şey yadımdan silindi Keşke hep aşkınla oturup aşkınla kalksam Ruhlar gibi yükselipte ufkunda dolaşsam Bir yolunu bulup gönlünden içeri aksam Keşke hep aşkınla oturup aşkınla kalksam Anlasam vuslata ne zaman ferman gelecek ? Hicranla yanan gönlüm her zaman inleyecek İnleyip en taze hislerle hep bekleyecek Anlasam vuslata ne zaman ferman gelecek ? Kalbim bir güvercin kalbi gibi titrerken ardından Ne olur Sana kavuşmam için kanadından Bir tüy ver, pervaz edeyim hep ardından Kalbim bir güvercin kalbi gibi titrerken ardından Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren Gül Gel o bayıltan renklerinle gönlüme dökül Vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren Gül Mecnun gibi arkanda koşan kulun olayım Bir kor saç içime ocaklar gibi yanayım Sensiz geçen bu acı rüyadan kurtulayım Mecnun gibi arkanda koşan kulun olayım Aklım Senden uzakta kaldığı günleri saymakta Ruhuma sisili dumanlı bir kasvet yaymakta Göster çehreni ki güneş guruba kaymakta Aklım Senden uzakta kaldığı günleri saymakta Son demde hiç olmazsa gurubum tulû olsun Gönlüm ufkunun en taze renkleriyle dolsun Her yanda tamburalar çalsın neyler duyulsun Son demde hiç olmazsa gurubum tulû olsun ALINTI |
Yandik Ya Rasûlallah |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yandik Ya RasûlallahCANIM PEYGAMBERİM GÜL EFENDİM KEŞKE RAVZANDA HİZMETKÂR OLABİLSEYDİM SEN ARAMIZDA OLSAYDINDA HİÇ BİR ŞEYİM OLMASAYDI ''BENİ GÖRMEDEN SEVEN KARDEŞLERİME SELAM OLSUN'' DİYORSUN YA SENİN YOKLUĞUNU BÜTÜN HÜCRELERİMİN ZERRESİNDE HİSSETTİM SELAMIN ALEMLERE BEDELDİR EFENDİM ! ÖZLEMLER BİLE ÖZLEMİMİ ANLATAMAZ SENİ ÇOK ÖZLEDİM EFENDİM !!! NE OLURDU ARAMIZDA OLSAYDIN ŞU ACİZ HALİMİ SANA ARZEDEBİLSEYDİM AYAĞINI BASTIĞIN BİR KUM TANESİDE BEN OLSAYDIM!!! CANIM SANA KURBANDIR EFENDİM!!!!!!!!!!!!! |
|