Adım Adem ( ! ) |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adım Adem ( ! )Adım Adem !, Eşref-i mahlukatım ben, Mahlukatın en şereflisi yani, Rabbim verdi bu ünvanı bana, Düşmanlarım çatlasın ! * * * * Adım Adem !, Evet; Cennetten kovuldu dedem, Ama bu bir imtihan, Yanlış anlaşılma olmasın * * * * Adım Adem !, Düştüğüm yerden kalkmasını bilirim ben, Sen, Ey ezeli düşmanım şeytan…, Beni iyi tanırsın * * * * Adım Adem !, Şereflerin en üstünü bana bahşedilen, Biliyorum , Bu yük ağır,imtihan çetin, Kimse hafife almasın * * * * Adım Adem !, Ya’ Yaradılmışların en üstünde yerim, Ya da,‘’Esfelessafilin’’ de Cehennemin en dibi yani, Allah korusun !… * * * * Adım Adem !, Düşmana boyun eğmeyeceğim, Rabbime’’ Elest’’te söz verdim, Canımı vereceğim, Amma,’’İmanımı’’ asla vermeyeceğim * * * * Adım Adem !, Cennetten çıktım da geldim gurbete, İnşaallah,gene oraya döneceğim, Boşuna uğraşma şeytan, Cehenneme seni, yalnız göndereceğim Adım Adem !, Rabbimin sevgili kuluyum, İslam kılıcı elimde,dua zırhı dilimde , Güçlüyüm imanımla, Eşref-i mahlukatım ben, Öyle çıktım huzurdan, Ve İnşaallah, Öyle geri döneceğim Eşref Abdullah |
|