![]() |
Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz.Hatice (R.A.) Annemize....ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim ![]() ![]() masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor ![]() ![]() ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin ![]() ![]() Seni yazmak satırlara değil,kalbime yazmak ![]() ![]() Seni gözü yaşlı bir geceden, hüzün kokan bir çehreden aşkıma yazmak ![]() ![]() ![]() Bu garip,gözyaşı mürekkebiyle Seni anarken, hiçliğinin denizinde boğuluyor ![]() ![]() EY TAHİRE ! EY TEMİZ diye çağrılan annem ! Temiz olamadım Seni kadar,kirli şafaklarda toz bulutlarında eridim ![]() ![]() Ben TAHİRE olamadım,arınamadım anne ! karalandım, yağmalandım ![]() ![]() ![]() ![]() EY VEFALIM, EY ŞEFKAT KAHRAMANIM ANNEM ! Sana serzenişlerimi sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım ![]() ![]() ![]() O GÜL NEBİ (SALALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) Seni çok sevmişti ![]() ![]() Senden hep övgüyle söz etmiş ![]() ![]() ![]() Gittiğin sene "hüzün senesi "adını vermiştir ![]() ![]() " insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi, ![]() ![]() ![]() ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Seni böyle sevmişti annem ! Çağlar ızdırabı solukluyor, gündüzlerimiz dahi karanlık bulutlar gibi doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NERDESİN ANNEM? Anneler var, anneliğine hayran, yavrular var anne şefkatine susamış ![]() ![]() ANNE NERDESİN ? Cennet kurağın açılmaz mıdır garipliğimize, ahlarımıza cevabın gelmez mıdır ? ANNEM ! Kızın HZ ![]() ![]() ![]() Biz FATIMA olamadık anne ![]() ![]() SEN HATİCE ol anne, annemiz ol ne olur anne ! ANNEM ! ummanlar kadar geniş,okyanuslar kadar şefkatli annem! şu zaman-i ahirde bu bozulan zeminde, gör ki asrın vebası dünya sevdası ![]() ![]() ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim ![]() ![]() ![]() ![]() ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin ![]() ![]() Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem! EY EFENDİMİN SEVDİĞİ, EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM ! ALINTI-ibret ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz.Hatice (R.A.) Annemize....Es Selamü Aleyküm yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi anlayamadığım için ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir ![]() ![]() ![]() Allah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selam ve dualarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|