![]() |
El-Hafiz (C.C) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El-Hafiz (C.C)Hıfzının hazinesinde alem bir noktadan ibarettir ![]() Hıfzının ayinesinde ay ve güneş bir parıltıdan ibarettir ![]() Düşen yapraklar Senin eline düşmektedir ![]() Savrulan kumlar Senin ilminde toplanmaktadır ![]() Her yağmur damlası Senin nazarına değmektedir ![]() Her kar tanesi Senin himayende erimektedir ![]() Gelenler Senden gelmekte,gidenler Sana dönmektedir ![]() Sensin beni hiç yokken anıp hatırımı sayan ![]() Sensin dağılmış yaprakları yeniden toplayan ![]() Sensin tohumun kalbine ağaçlar yazan ![]() Sensin kalbimi boş sevdalardan koruyan ![]() Sensin ruhumu hiçliğin kuytularından kurtaran ![]() Sensin HAFİZ; Sensin koruyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar kışa döner bir gün ![]() Gün akşama çıkar ![]() Sabahlar Sendendir ![]() Koru beni ![]() Sabaha eriştir ![]() Yıldızlar söner birgün ![]() Dağlar yerinden oynar ![]() Gökler Senindir ![]() Koru beni Kapına yetiştir ![]() Gökler dürülür birgün ![]() Yer yerinden oynar ![]() Her yer Senindir ![]() Koru beni ![]() Menzile eriştir ![]() Kuşlar dağılır bir gün Denizler kaynar ![]() Ufuklar Senindir ![]() Koru beni ![]() Ötelere eriştir ![]() Defterim açılır bir gün ![]() Günahlarım çok tutar ![]() Takdir Senindir ![]() Koru beni ![]() Affını yetiştir ![]() Sözüm biter bir gün ![]() Sessizlik uzar ![]() Kelam Senindir ![]() Koru beni ![]() Müjdeni yetiştir ![]() |
![]() |
![]() |
|