Yüreğim Çığlık Ta... Bense Suskunum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğim Çığlık Ta... Bense SuskunumYüreğim Çığlık ta ![]() ![]() Bense SuSKuNuMŞimdi ![]() Kurudu Damarları Hecelerimin![]() ![]() Yüreğim Çığlıkta Bense SuSKuNuM ![]() ![]() Gözyaşlarımda Boğulan Hıçkırığımla Tutunuyorum Hayata ![]() ![]() HerŞeye İnat ![]() ![]() Hüznüm Karışır Sessizliğimin Uğultusuna ![]() ![]() Yıprandı Kirpiklerim ![]() Yıprandı Kirpiklerim![]() ![]() Yüreğim Lal ![]() Dilim SuSKuN Konuşmamak Üzre Tutuldu![]() ![]() Vuslata dek ![]() Efendim![]() ![]() Tebessümlerimin Yitikliği Yansırken Gece ye ![]() ![]() İçimde KalaKaldı Yorgun Yüreğimin Solgun Bakışları ![]() ![]() Ayrılığının Hüznü ile Çürüdü Gurbetinde ![]() ![]() Ben Tükenirken Usulca Pörsüdü Her Yanı Yüreğimin ![]() ![]() Özlemin Yağmur Misali Sağnağına Tuttu Beni ![]() ![]() Yandı Her Damlan da İçim ![]() ![]() Belki SuSKuNLuĞuMuN Bedelini Ödetiyor :Aynalar Onlara Her Baktığımda Vuslatımız Vuku Bulana dek İçimdeki Bu İflah Olmaz Alev Terk Etmeyecek Beni ![]() Benliğimi![]() ![]() Sen Diye Yanan Şu Yüreğimi ![]() Biliyorum EFENDİMUmutlarımın Sancısı Artar Her An ![]() ![]() Ben Sancıların Konakladığı Yer Olurum ![]() ![]() Şimdi SuSKuNLuĞuMuN SoN Nefesinde Kaldı Yüreğimdeki Heceler ![]() ![]() Benliğim ![]() Ruhum![]() Bedenim![]() ![]() Damarlarım Kanar Bu CaN da ![]() ![]() Yüreğim Sızı İçinde Kahrolur ![]() Erir Yavaş Yavaş![]() ![]() Ömrüm ![]() ama![]() Biliyorum!! İnsafsız Sızılar Bırakmayacak Beni Sarıvermişken Dört Koldan Duygularımın Siyahi Bakışında Kalacak Gözlerim ![]() ![]() Ve Gurbetimin Garip Çığlığı ile Son Bulacak Sessizliğim ![]() ![]() Biliyorum ![]() !!Gecenin Zifirisine Karışacak Senin İsmini Soluyan SoN Nefesim ![]() ![]() Dokunacak Belki Gece ye Titreyen Sesi Yüreğimin ![]() ![]() Biliyorum!!Suskunlığumla Birlikte ![]() ![]() Ruhumun Süzgecinden Gececek Acılarım ![]() SızlayacakAlabildiğince Yüreğim ![]() ![]() Seni Anmadan Sensiz Gecen Her An Kahrolacağım; Özlemini Çoğaltan Bu Yalnızlığım Terk Etmeyecek Beni EFENDİM ![]() Vuslatımıza dek![]() ![]() Sevdalıyım Sana EFENDİM ![]() Mecnunum Yolunda![]() ![]() Aşığım Yüce RAHMAN a ![]() ![]() Tükenir Ayaklarım ![]() Sessiz Feryadlara Boğulur Yolları Yüreğimin![]() ![]() ![]() Evet SuSKuNuM ![]() ![]() ama Kabul Etmiyorum Ey Sevgili SuSKuNLuĞuM daki Tükenmişliği ![]() ![]() ![]() Ve Biliyorum![]() !!Umutlarımı ![]() Yüreğimi![]() Sevdamı![]() ![]() Ve Ömrümü Karanlığına Çekemeyecek Gece ![]() ![]() Yine de Konuşmalı mı Yüreğim ![]() BİLEMİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|