![]() |
Sevda Sokağında Kanayan Yaramsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevda Sokağında Kanayan YaramsınYorgunum ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() Yordular Yar ![]() ![]() Senden yoksun ilerleyen her dakikamda sızlanmaktan ![]() ![]() Her yalnızlığımda ki yalvarışımdan ![]() ![]() Her Gecede yıldızlarla dertleşmekten ![]() ![]() Yoruldum ! Çıldıracağım İnanki ![]() ![]() Yokluğun bana hem yara hem deva olmasa ![]() ![]() Yokluğunda sızlayan yaram , hayalinle avunmasa ![]() ![]() Yalnızlıktaki yalvarışımı , Sesin kandırmasa ![]() ![]() Yıldızlarla dertleşmemi , ışığın bozmasa ![]() ![]() *** Geceye hep seni anlatmaktan ![]() ![]() Her saniyeye seni koymaktan ![]() ![]() Her geceye resmini çizmekten ![]() ![]() Yorgunum ! Da ![]() ![]() Yorgunluğum resmini çizmekten değil ![]() ![]() Sensiz dakikaları saymaktan değil ![]() ![]() Geceye seni anlatmaktan da değil ![]() ![]() *** Resmini gecenin görmemesinden ![]() ![]() Dakikaların Beni dinlemez gibi geçmesinden ![]() ![]() Ve gecenin anlamamasından şikayetçiyim ![]() ![]() Ve seni anlatacak kelime aramaktan Yorgunum ![]() ![]() Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi ![]() ![]() Yorgun düştü yüreğim ![]() ![]() Söylemek istediğini anlatamamaktan ![]() ![]() Yordun yüreğimi sevdiğim ![]() ![]() Kendini saklamaktan ![]() ![]() *** Nerdesin ? Hangi Şehirde ? Benim bulunduğum yerin neresinde ? Neresindesin Yüreğimin ![]() ![]() Neresindeyim Yüreğinin ![]() ![]() Nerde olursan ol ![]() ![]() Bi defa olsa gülümse karsımdan bana ![]() ![]() Umutsuzdum yoksun diye , çok ağladım sensizliğe ![]() ![]() Kaybettim kendimi , Yok yüreğim , Verdim sana ![]() ![]() *** Ben Kendimi kaybettim ![]() ![]() Hayallerimden bana işledin , Ruhumdan Bana eser bırakmadın ![]() ![]() Beni arıyorum artık ![]() ![]() Boş , ıslak sokaklarda ![]() ![]() Kendimi inanki çok aradım ıslak kaldırımlarda ![]() ![]() Kaldırıma bakıpta , Yüzümün yansımasını görürmüyüm diye ![]() ![]() Çok dolaştım yalnız yalnız o sokaklarda ![]() ![]() Aynaya bakmaya Korkar oldum ![]() ![]() Her aynaya bakışımda seni görmekten ![]() ![]() Ya Dayanamazsa Yüreğim Bir gün ![]() ![]() Kaybolur giderse karsında , aynada ![]() ![]() *** Islak kaldırımlarda arıyom şimdi kendimi ![]() ![]() Ben yansır mıyım acaba kaldırıma ![]() ![]() Benim kendimi aradığım kaldırıma sen yağıyorsun aslında ![]() ![]() Baktığım her yer sensin ![]() ![]() Sen oldum ![]() ![]() Benim kim oldugum önemli değil ![]() ![]() Yoruldum aramaktan kendimi ![]() ![]() Yordum Yüreğimi ![]() ![]() Yordu beni kaldırımlar ![]() ![]() Korkuttu aynalar ![]() ![]() Ben kendimi ararken sokaklarda ![]() ![]() Serseri bir kuş gibi uçmuşum aslında ![]() ![]() Sevdanın sokağında ![]() ![]() *** Vuruldu artık artık o kuş kanatlarının altından ![]() ![]() Tekrar uçabileceği meçhul ![]() ![]() Yaralı şimdi ![]() ![]() Düştü Sokağın ortasına ![]() ![]() Kalkabilirse tekrar uçup gidecek uzak diyarlara ![]() ![]() Ama yaralı , Kanı fazla ![]() ![]() Kalkamayacak yerinden ![]() ![]() Kalacak sokakta ![]() ![]() Sevdanın ortasında ![]() ![]() Kanayan bir kanatla ![]() ![]() koskoca sevgi ülkesinin ![]() ![]() Boş bir sokağında ![]() ![]() Umut caddesi ile zaman bulvarının arasında ![]() ![]() Kanadı kırık , Yüreği yaralı ![]() ![]() Ağlıyor , Sızlıyor , Acıtıyor yarası ![]() ![]() *** Zaman ya onu vuracak tamamen öldürecek ![]() ![]() Ya da duracak dünya dönmeyecek ![]() ![]() Sevda takviminin Kimbilir hangi gününde ![]() ![]() Zamanın Hangi dakikasında bilinmez ![]() ![]() Yüreğin yaralarının sarılacağı ![]() ![]() Sevda aynı hissi taşımaksa ![]() ![]() Aynı hayallere dalmaksa ![]() ![]() Paylasmaksa ![]() ![]() Ve ben o sokakta uçan kuşsam ![]() ![]() *** O Sokakta Kalacağım hep ![]() ![]() Yemin ederim sana ![]() ![]() Yüreğim sende olsada ![]() ![]() Yaram durmaksızın kanasada ![]() ![]() Ölümü bekleyen hasta gibi ![]() ![]() Bende bekleyeceğim seni ![]() ![]() ALINTIDIR!! |
![]() |
![]() |
|