![]() |
Yaşayınca Anladım....... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşayınca Anladım.......Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım ![]() Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım ![]() ![]() Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil ![]() ![]() Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım ![]() ![]() Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım ![]() ![]() Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım ![]() ![]() Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım ![]() ![]() Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım ![]() ![]() Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım ![]() ![]() Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım ![]() ![]() ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım ![]() ![]() Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım ![]() ![]() Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım ![]() ![]() Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım ![]() ![]() Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım ![]() ![]() Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım ![]() ![]() Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş ![]() ![]() ![]() Can YüceL |
![]() |
![]() |
|