![]() |
Filistin Filistin Diye Diyee |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin Filistin Diye DiyeeBU GECE(FİLİSTİN) Bu gece; Filistin demek istiyorum ![]() Bu gece; hüzün olsun ![]() Utansın müslüman başlar, gözler yere baksın ![]() Dursun zaman bu gece ![]() Diz çöküp ağlasın, her insan olan insan ![]() Filistin Filistin diye diye ![]() Cansız yere düşen, çocuk bedenlerini yazmak istiyorum ![]() Şu dinmeyen kan gözyaşını, şu hiçe sayılmış milleti, isimsiz şu mezar taşını, anlatmak istiyorum ![]() Filistin Filistin diye diye ![]() ![]() Hangi yana dönsem kan kan ![]() Nedir bilmiyorum, buna seyirci kalan ![]() Amma; ölen hayvan değil, insan ulan insan ![]() Bağır bağır bağırıyorum, Filistin Filistin diye diye ![]() ![]() Duyarsız kalamadım, yazdım, yandım bu gece ![]() ![]() ![]() Çöktüm Gazze köşelerine, ağladım ![]() ![]() Bir değil bin mermi yedim, öldüm ha öldüm ![]() Bel kazma kürek, mezarımı kazdım bu gece ![]() ![]() ![]() Filistin Filistin diye diye ![]() ![]() ![]() Ali Binboğa YÜCE MEVLAM KARDEŞLERİMİZİN ACILARINI GİDERSİN VE ONLARI MUZAFFER KILSIN İNŞALAAH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Filistin Filistin Diye Diyee |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin Filistin Diye DiyeeAmin inşallah kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİİSMİTAALE Doğrul Ey Mescidi Aksa! Gazze de doğan güneşe bak! Kan akacaktır uğruna elbet, Belki de toprağa düşecek üç aylık bebek! İntifada kalkıp secdeden Huzurunda ALLAH diyecek! Selam olsun katil tanka karşı tek taş atana ![]() ![]() ![]() Selam olsun Katillerin kurşunlarından korkmayan anaya ![]() ![]() ![]() Selam olsun ''Lailahe illallah'' ı alnında gururla taşıyana ![]() Selam olsun küçük mücahitlere ![]() ![]() ![]() Ve selam olsun şehitlere ![]() ![]() ![]() Şehitlere ![]() ![]() ![]() Şehitlere ![]() ![]() ![]() Selam olsun ölüme el ele giden Müslüman kardeşlere ![]() ![]() ![]() Selam olsun ağlamaktan göz pınarları kurumuş analara ![]() ![]() ![]() Selam olsun yetim kardeşini doyuran YİGİDE ![]() ![]() ![]() Selam olsun şehitleri tekbirlerle omuzlarında taşıyanlara Ve selam olsun Şehitlere ![]() ![]() ![]() Şehitlere ![]() ![]() ![]() Şehitlere ![]() ![]() ![]() Selam olsun dizleri üzerinde yasamaktansa ![]() ![]() ![]() Ayakta şehit olmayı tercih edenlere ![]() ![]() ![]() Selam olsun Kudüs sokaklarında silahlar altında secde edenlere ![]() ![]() ![]() Kime boyun eğdiğimiz bellidir ![]() Rahman ın ayetleri dolaşır aramızda ![]() ![]() ![]() Selam olsun kendini oğluna siper eden babaya ![]() ![]() ![]() Ve selam olsun küçük Muhammed e ve şahadetine ![]() ![]() ![]() Ve selam olsun tüm Şehitlere ![]() ![]() ![]() Selam olsun babasının ardından gözyaşı döken Filistinli kıza ![]() ![]() ![]() Sen Ağla Filistinli kız Zalimleri gözyaşın boğacak ![]() ![]() ![]() Bu karanlık devir geçmez sancısız Güneş senin gözlerinden doğacak ![]() Selam olsun kefene sarılmış minik bedenlere Ne yakılır ne gömülür gerçekler Düş görürken kurşunlandı bebekler! Kundağı gül kokulu melek Selam olsun kucak kucağa şehit olan anne ve çocuğa ![]() ![]() ![]() Doğmadan yazılmış kaderim Bin parça oldu küçük kalbim Sarıl bana anneciğim Eli taş tutan bütün ebabiller benim ![]() ![]() ![]() Selam olsun zaferi işaret eden küçük kardeşime ![]() ![]() ![]() Yetim kalsa da bu yok elbet gider Rabbin o vaadi tecelli eder Bedir de inenler şimdide iner ![]() ![]() ![]() Ve selam bayrağını kâfirin yüzüne çarparcasına dalgalandıranlara ![]() ALLAH ın selamı ve yardımı üzerinize olsun ![]() Ve ALLAH ın laneti zalimlerin üzerine olsun! Doğrul Ey Mescidi Aksa! Doğrul Ey Mescidi Aksa! Gazze de doğan güneşe bak! Kan akacaktır uğruna elbet, Belki de toprağa düşecek üç aylık bebek! İntifada kalkıp secdeden Huzurunda ALLAH diyecek ![]() -Alıntı- |
![]() |
![]() |
|