![]() |
Ah Rüzgar Gıbı Geldı Gectı Seneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Rüzgar Gıbı Geldı Gectı SenelerGozume takildi albumdeki sararmis sayfalar Dokulmeye yuz tutmus eskiyen yapraklar Ozlem duydugum cocuksu hatiralar Ruzgar gibi geldi gecti seneler ![]() Nerede o guzelim arkadasliklar Cikmaz sokakta oynadigimiz oyunlar Kalbimde kaldi eskimeyen anilar Ruzgar gibi geldi gecti seneler ![]() Doktugum yaslarima aldirmadiniz Giden gencligime hic acimadiniz Dustugum yerlerden kaldirmadiniz Ruzgar gibi geldi gecti seneler ![]() Birden karisik hisler sardi icimi Gozlerimden yaslar dizilip yanagima indi Anladimki elimden giden gencligimdi Ruzgar gibi geldi gecti seneler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Rüzgar Gıbı Geldı Gectı Seneler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Rüzgar Gıbı Geldı Gectı SenelerTÜM ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN ! " Sabah bulaşık yıkarken ellerimin annemin ellerine ne kadar benzediğini fark ettim ![]() ![]() ![]() Ergenlik çağlarımda (hakikaten çekilmez bir yeniyetmeydim) annemin ellerine sinir olurdum ![]() ![]() Kadıncağızın beni sinir etmek için ellerine özel olarak yaptığı bir şey de yoktu ![]() ![]() Sadece şekilsizdi ![]() Yani güzel değildi ![]() ![]() 'Hah' dedim kendi kendime 'şimdi senin de bir sıpan olsaydı o da sinir olacaktı ellerine ![]() ![]() ![]() Şimdi ise o eller biraz daha elimin içinde kalsın diye ne numaralar çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında düşününce, eller dışında da anneme her geçen gün daha çok benziyorum ![]() Eskiden çok umurumda olmazdı şimdi evde ufacık bir dağınıklık olsa sıkılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı annem gibi ben de masa örtülerini düzeltmeden yanlarından geçmiyor, hoh yapıp silmeden aynalara bakmıyor, yerden gübür toplamadan ilerleyemiyorum artık ![]() Aynı onun gibi sabah kalkınca uzun uzun camdan dışarıya bakmadan güne de başlayamıyorum ![]() ![]() Daha az süsleniyor ama tıpkı onun gibi daha çok bakım yapıyorum ![]() ![]() Üstelik fındık tanesi kadar miktar, oldu artik ceviz tanesi kadar! Rimel ise kurumak üzere ![]() ![]() Bu kadarla kalsa yine iyi ![]() ![]() Ben de şaşırıyorum ama gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kaygım şu: Bir gün ben de YOĞURT KAPLARINI biriktirmeye başlayacak mıyım acaba? Aklımın almadığı tek şey bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün elimdeki yoğurt kabını deterjanlarken anlarım herhalde kap biriktirmenin esbab-ı mucibesini ![]() ![]() ![]() *** Bu yazıyı geçen sene yine bu günlerde yazmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü hatırlatmak istedim ki annelerimizde kızdığımız, kırıldığımız, dalga geçtiğimiz, hafife aldığımız, lüzumsuz gördüğümüz, saçma bulduğumuz ne kadar huy, alışkanlık, arzu, istek varsa bir gün hepsini kendimiz de edineceğiz ![]() Üstelik bazen sadece alışkanlıklar değil bahtlar da annelerden kızlara miras kalabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|