![]() |
Filistin'de Düğün Var Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin'de Düğün Var AnneFilistin'de Düğün Var Anne ![]() ![]() ![]() ![]() Filistin'de düğün var anne ![]() ![]() ![]() Firdevs, kapılarını ardına kadar açmış konuklarını ağırlıyor ![]() ![]() ![]() Yahudi namlusundan çıkan her bir kurşun düğün davetiyesi olarak düşüyor göğüslere ![]() ![]() ![]() Filistin'de toplu düğün var anne ![]() ![]() ![]() Varsayın ki yanınızdayım demekle olmuyor biliyorum ![]() ![]() ![]() Nisa-75'i hatırlatma n'olur! Mazeretlerim var ![]() ![]() ![]() Ben kadın değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluğu terk edeli yıllar oldu ![]() ![]() ![]() Dedim ya mazeretlerim var ![]() ![]() ![]() Seninle büyütmediler Filistinlim ![]() ![]() ![]() Seni sevmek neyi gerektirir? Anlatmadılar ![]() ![]() ![]() Uzaktan sevmekle olmuyor ![]() ![]() ![]() Dualarım sizinle demek de olmuyor ![]() ![]() ![]() Firdevs düğünleri kanlı olur biliyorum, Barut kokularıyla uğurlanır gelin ve damat adayları ![]() ![]() ![]() Orda olmak lazımdı, farkındayım ![]() ![]() ![]() Dedim ya mazeretlerim var ![]() ![]() ![]() Evladını firdevse uğurlayan bir anne neden ağlar? Annen bana ağlar Filistinlim, bana ağlar ![]() ![]() ![]() Varlığım acı verir annene ![]() ![]() ![]() Annen sensiz kalırken, ülkemin yazarları öfkelerini makalelere kusacaklar ![]() ![]() ![]() Kahrolsun diyecekler yahudilere ![]() ![]() ![]() Oysaki 'kahrolsun! Kurşunu' ne öldürür ne de yaralar ![]() ![]() ![]() Ümmetin gazını almaktan öteye geçmeyeceğini de biliyorum ![]() ![]() ![]() Memleketinden yükselen her bir çığlık Nisa-75 olarak düşer memleketime ![]() ![]() ![]() Ne ben farkındayım ne de hocalarım farkındalar ![]() ![]() ![]() Sen firdevs'in nüfusuna artı bir olarak düşerken ben burada sırasını bekleyenlerden olur muyum acaba? Bir gözüm Ahzap-23 de, diğer gözüm Nisa-74 de ![]() ![]() ![]() Seni sevmek neyi gerektirir? Bunu bana anlatmadılar Filistinlim ![]() ![]() ![]() Klavye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman ki 'madde in İsrail'markalı davetiye düşer memleketime İşte o zaman anlarım acılarını ![]() ![]() ![]() Düğününe katılamadım; Var say ki tembelim ![]() ![]() ![]() Var say ki korkağım ![]() ![]() ![]() Var say ki kardeşlik ruhum yerle bir ![]() ![]() ![]() Var say ki dünya hayatı aldattı ![]() ![]() ![]() Var say ki ölümden korkuyorum ![]() ![]() ![]() Var sayma n'olur ![]() ![]() ![]() Sen ki ebedi hayatı kazananlardan oldun ![]() ![]() ![]() Ben ise ağzı açık bi şekilde firdevsteki hayatını okuyorum ![]() ![]() ![]() N'olur gir rüyalarıma ve bana Al-i İmran 170'i oku ![]() ![]() ![]() Buna çok ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Rabbim Filistinli kardeşlerimizin şehadetini kabul etsin ve kalplerimizdeki ölüm korkusunu çıkartsın ![]() ![]() ![]() ![]() Ey insan!! Kerim olan Rabbine karşı nedir seni aldatan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|